Jeg benytter mig af affiliate links her på bloggen.

affiliate links

Det betyder, at hver gang du klikker på et af linksene og køber noget, så får jeg en lille procentdel af dit køb. Det koster ikke dig ekstra. Fordi jeg har lavet et affiliate link (reklame), og har fået dig til at købe ud fra det link, så får jeg en lille skilling som tak for det.

Det betyder enormt meget for mig, når du bruger disse links. Det hjælper mig og min familie rent pengemæssigt. Det er ikke meget, jeg tjener på det, men lidt har også ret. Jo flere der benytter linksene, des flere skillinger i kassen.

Indimellem kobler jeg linksene ind i de opslag, jeg laver og ellers kan du finde de aktuelle affiliate links herunder. Du kan jo kigge dem igennem, og se om ikke, der også er noget, du kan bruge næste gang, du skal handle enten til dig selv eller en lækker gave.

www.meskildsen.dk

Rito
sælger hobby- og garnartikler.
Jeg elsker at strikke og hækle. Det er skøn og afslappende tidsfordriv for mig, og så er det enormt fedt at skabe noget med hænderne, som kan bruges hver evig eneste dag.


Lykke by Lykke
Fantastisk lækkert dametøj – ofte med meget gode tilbud på siden.


Bagestålet.dk
Her kan du købe de lækreste stål bageplader, som giver den sprødeste bund på dit bagværk.


Børnenes kartel er et helt fantastisk legetøjsunivers.
Jeg kan altså blive helt ærgerlig over, at jeg ikke har små børn mere, for der er virkelig mange fine ting. Hver enkelt element i forretningen er nøje udvalgt af indehaverparret Heidi og Torben, som elsker leg og fantasi.


Antibite er en effektiv bideskinne, hvis du bider/ skærer tænder om natten. Jeg har brugt den i den periode, hvos jeg var allermest presset.


99Skulpturer er et dejligt lille kunststed, liggende i Herning, hvor jeg bor. Der er de fineste og smukkeste kunstværker, der vil passe og pynte i ethvert hjem. Hver enkelt skulptur er unikke, og er kun støbt i 99 eksemplarer. Deraf navnet.
Jeg har købt en af de 99 skulpturer i en gave til et sølvbryllup. En gave modtagerne blev meget glade for.


Er du til bøger, så er Saxo et rigtig godt sted af handle. Udvalget er stort for både fysiske bøger, e-bøger, lydbøger og brugte bøger. Desuden er der selvfølgelig et stort udvalg af både skøn- og faglitteratur.
Jeg vil også lige fortælle dig om Saxo Premium. Her er der mulighed for at læse og lytte til tusindvis af bøger. Desuden kan du købe bøger til billigere penge OG sælge dine brugte bøger, når du er Saxomedlem. Jeg synes, det er vildt smart.
Prikken over i’et er, at de første 30 dage er gratis, så du kan jo bare gå i gang med det samme.


Der er vist ingen tvivl om, at jeg holder meget af at gå og vandre. Især roen i hovedet, som naturen giver mig. Den har været tiltrængt i mange år af mit liv, og nu har jeg fundet ud af, hvordan jeg kan skabe ro og balance i hoved og krop… Bl.a. ved at vandre i naturen. Her hos Backpackerlife, kan du finde alt det nødvendige for en god vandretur eller bare en tur i det fri. Er du til friluftsliv, så besøg denne side… Der er så mange lækre ting.
Når du køber for over 499,- får du fri fragt.


YourYoga har så meget dejligt, blødt og lækkert yoga tøj og massevis af udstyr. Det være sig både yogamåtter, pøller, bøger, klangskåle og meget mere.


Jeg er vinterbader, og jeg elsker det, når jeg kommer afsted.


Klædeskabet er et firme her fra mit “hood”. I hvert fald tæt på. Firmaet ligger i Ikast. er er så meget fint tøj, og ofte rigtig gode tilbud at komme efter. Det er i hvert fald et godt forsøg værd.


Hvis du synes, det er svært at finde gaver, så er denne side lige noget for dig.


Jeg får af og til ønskesedler fra familie, hvor der som det sidste punkt står “oplevelser”. Kender du det?
Lige her kan du købe de sjoveste og bedste oplevelser. Her kan du simpelthen købe gavekort til oplevelser. Det er da fedt og nemt, ik´?


Alle mine helseprodukter køber jeg i Helsebixen. Der er hurtig levering og gratis fragt over 100,-.
Jeg køber vitaminpiller, fiskeolietabletter, cremer, ansigtsmasker, shampoo, sæbe og meget mere.


Hos DanGuitar har jeg i tidens løb langt en del penge. Mine børn er (som mig) rimelig musikalske og kreative, og vi har haft et væld af sjove instrumenter i huset igennem tiden. Jeg selv har købt mikrofon og “optage” udstyr til mit firma, til når jeg optager hypnoselydfiler og online undervisning. Min ene sønnike er rimelig vild med lys og farver, så han er glad for deres afdeling med lys.
Og som en sidste ting vil jeg give dig et godt råd… His du har små børn, så lær dem at synge, klappe og danse. Musik er fantastisk.


Det dejligste og blødeste undertøj og tøj til mænd og kvinder. All basic. Ikke så meget Hokus Pokus…. bare mega lækkert.

I mit firma bruger jeg Dinero som regnskabsprogram. Det er nemt og rigtig godt, synes jeg. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg er en tåbe til tal og regnskab. Jeg forstår det simpelthen ikke, men Dinero har lavet et program, hvor jeg let kan føre ind i regnskabet – OG samtidig forstå mere end før. Der er nogle fantastisk hjælpesider og videoer, hvis du er i tvivl. Ja, det har jeg benyttet mig lidt af igennem tiden. Dinero får min største anbefaling.


Plakater, rammer, kort og skilte. Her er virkelig noget for enhver smag.


Jeg ELSKER at være kreativ og sætte processer igang. Her hos Creativ Company er der uendeligt mange muligheder for at få tiden til at gå med kreativiteten. Whats not to like?
Kreative sysler er fantastisk tidsfordriv.


Her er så mega mange lækre ting til hjemmet. Det er jo slet ikke til at stoppe igen, når man først skal vælge lidt derfra. Og tilbuddene på siden… Ja tak.


Er du også hoppet på strikkebølgen? Det er jeg.
Jeg har netop afsluttet min anden trøje, og har også lavet en vest, et par huer og MANGE klude.


Shout out til alle gør-det-selv folk. Brug dette link, køb dine materialer fra denne side og få det leveret hjemme på din adresse. Nemt og godt.


Skal du renovere, så tjek denne side ud.


Jeg brugte disse klistermærker, da mine to store børn var på efterskole. ALT skulle mærkes med navn, ligesom da de var i børnehave. Det er skide smart at du kan bestille navnemærker mednavn og telefonnummer… og de går ikke engang af i vask.


Her fåes så mange sjove og gode oplevelse. Gavekort til en masse sjov i Danmark.


Af hjertet tak for din hjælp og interesse.

Kærlig hilsen
Martine