Tankerne strømmer til mig i dag og det giver mig lyst til at skrive lidt til jer.
Jesper er tilbage på job i dag, børnene leger lidt rundt omkring og jeg har nu lidt ro til at sidde stille på “my office”…

Julen har nu lagt sig til hvile indtil næste års penge- og madsvineri. Hele ‘jule-trumme-rummet’ gentager sig år efter år.
Nu er det blevet tid til at se fremad… til nytårsaften. Den ene dyre højtid overtages af den næste. Jeg synes, det er vanvittigt. Men omvendt, så ville jeg heller ikke være det foruden. Jeg elsker julen og nytåret. Jeg elsker samværet med de mennesker, der står mig nær. Men jeg synes, det er overdrevet, hvad man bruger af penge på bare denne ene måned. Og jeg vil lige tilføje, at jeg VED, at jeg ikke er en af dem, der bruger flest penge i det danske land.
crazy

Der er også noget andet, der er crazy. Jeg synes, det er crazy, hvad ros kan gøre ved mennesker. I formiddag var jeg ude og gå en meget blæsende tur med min hund. Det var en fabelagtig tur på flere måder. Jeg fik blæst kinderne godt igennem, jeg fik frisk luft, jeg fik ro fra børn og familie og jeg mødte en god bekendt, som sagde så mange rare, dejlige og venlige ting til mig. Hun roste mig. Jeg vil ikke sige, at vi alle sammen konstant skal gå og skamrose hinanden, men jeg vil klart opfordre til, at I indimellem får sagt nogle ting til venner, familie eller “bare” bekendte. Det luner altså rigtig godt. Hvem bliver ikke glad af at få ros engang imellem?

Nå, men da jeg mødte hende – og hendes hund, gav hun mig først et hjertevarmt knus og sagde, at hun synes, jeg er mega sej, at jeg tør skrive alle de ting på min blog, som jeg gør. Hun er også et meget sårbart menneske, så hun ved godt, hvad det hele handler om. Hun kender følelserne udmærket. Det ved jeg. Men hun er også god til at sige tingene til mig, og det gjorde mig meget glad. Hun sagde præcis sådan her til mig:

det andre ikke tør sige

Da jeg gik fra hende, tænkte jeg: Nøj, hvor skal vi godt nok blive bedre til at rose hinanden og evt. sige sådanne nogle ting til hinanden. Sikke det var rart for mig at få ad vide. Det giver mig blod på tanden, det giver mig hjertevarme, glæde og selvtillid, hvilket er særdeles velkomment her hos mig. Og så glæder det mig, at andre kan få gavn og glæde af det, jeg skriver. Jeg vil så gerne glæde andre, vil gerne udrette noget, vil så gerne GØRE noget. Indimellem føler jeg, at jeg bare går her og udretter overhovedet INGENTING. Det varmer mig, at andre kan læse min blog og måske bruge det til noget eller bare kan lide det, de læser.

Jeg vil lige afslutte indlægget her med at give dig lidt:

Jeg synes, du er et helt særligt mennesker på din egen helt særlige måde.
Vær dig selv tro og bevar (eller genfind) dit gode humør.

 

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *