Det sætter nemlig dybe spor at være barn af en alkoholiker.
At være barn af en alkoholiker sætter så dybe spor, at det påvirker én resten af livet - både positivt og negativt.
At være barn af en alkoholiker sætter så dybe spor, at det påvirker én resten af livet – både positivt og negativt.

Det giver ar, som aldrig nogensinde går væk. Arene kan man lære at acceptere, men det kræver en sindssyg hård proces, hvor man virkelig er nødt til at kigge indad. Ingen andre end dig selv kan udføre dette hårde arbejde, men du kan få hjælp til det. Det vil jeg faktisk anbefale dig, da det er hele arbejdet værd. Man kan ikke rigtigt sige, at der er noget i den proces, der er nem, men det bliver altså nemmere af at få hjælp til det. Det er vigtigt at mærke og vide, at du ikke er alene – for det har man så tit følt sig – og det er du ikke.

Jeg vil her på siden skrive en masse mere om det at være barn af en alkoholiker.
Hvad betyder det for personen og individet? Det betyder alverden for mig.

Har du spørgsmål, du ikke aner, hvor du skal gå hen med, så skriv til mig. Jeg er lyttende, forstående og kan hjælp dig videre.
Du må også gerne skrive til mig, hvis der er bestemte områder, du synes, jeg skal tage fat i. Så vil jeg prøve om det er noget, der vil passe ind på bloggen her.
Jeg har ikke nogen faglige uddannelse indenfor dette område (endnu), men jeg har så sindssyg meget erfaring, at det halve kunne være nok 😉 – og jeg deler gerne ud af den.

Læs med her på bloggen, når der kommer nye indlæg, som kan hjælpe dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *