Få et smil på løben ved at læse de søde og dejlige citater udtalt af børn.
Få et smil på læben ved at læse de søde og dejlige citater udtalt af børn.

 

Man kan oftest høre sandheden fra børn og fulde folk.
Jeg ved udmærket, at det der med børnecitater, er en udbredt genre – det er skrevet utallige bøger, lavet plakater, kort m.m. med børnecitater, men det skal nu ikke afholde mig fra at sprede lidt smil til jer på denne mandag i årets fjerde uge.

Nogle af de kommende citater er fra min egen avl, nogle er hørt rundt omkring og andre er fundet andre steder. Det sidste citat i rækken, må jeg ærligt indrømme, ikke kommer fra et barn. Jeg fik selv kommentaren fra min højtelskede mormor, da hun var godt oppe i årene.

Pigebarnet på knap 3 år var blevet storesøster, og sad og beundrede sin lillebror. Hun udbryder: “Når jeg bliver voksen, må du gerne få mine kondisko, for så er de for små til mig”.

Datteren er med mor i svømmehallen. De står under bruseren. Pigen står og kigger rundt på de forskellige nøgne kroppe og spørger højt: “Moar, hvorfor er dine bryster egentligt så lange?”

Jeg var lærer, og var fra morgenen i gang med at gennemgå dag, dato og måned med min indskolingsklasse. Da vi skal skrive datoen på tavlen, kommer jeg i tanke om, at det er min brors fødselsdag og siger:
“Det er sørme da godt, at vi lige snakker om datoen, for jeg skal da huske, at min storebror har fødselsdag i dag”, hvortil en elev siger: “Har du en storebror? Han må GODT NOK være gammel”.

Pigen spørger moren: “Mor får alle damer hængeballer?”

“Gud er en blød mand. Han er næsten gennemsigtig”. (Kate 6 år)

“Hvis man ikke vil være gift længere, fordi manden måske var dummere  end man troede, så kan man skilles som venner.” (Silje Marie 7 år)

“Mor, er det rigtigt, at man får børn af at bolle?”
“Ja, det er rigtigt”.
“WOW, har dig og far så bollet 2 gange?”

“Brystsvømning er en slags svømning, hvor man altså også bruger brysterne”.

“De ældre kan ikke få børn. Deres æggestokke er slidt på og desuden har mændene problemer med protesen”. (Stig 9 år)

“Jeg vil aldrig have børn… (tænkepause)… Men jeg vil gerne have børnebørn og oldebørn”.

“Det er godt nok flot, at du har tabt dig så meget, Martine… Men det trængte du nu også til”. (mormor, et sted i firserne)

Jeg håber, det gav dig lidt smil på læben.
Jeg vil gerne komme med lidt flere sjove citater. Hvis du har et godt citat eller en sjov ting, dit barn eller barnebarn har sagt til dig, så send mig gerne en mail med den, så vil jeg samle dem sammen og udgive flere sjove børnecitatsider.
Du kan skrive til mig på meskildsenblog@gmail.com.
Jeg takker på forhånd.

Skriv til mig på denne mailadresse

 

 

 

 
Ha’ en rigtig dejlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *