Her hos os er børnenes nytår DERES fest.

Børnenes nytår er årets fest for mine børn. Især drengene. De er tossede med krudt, larm og ballade. De sidder og ser fyrværkerivideoer på nettet, og bliver inspireret og imponeret over det. Akkurat som jeg sidder og kigger på opskrifter. Det er egentligt meget sjovt.
De skriver ønskesedler til, hvilket fyrværkeri de vil købe i år, og der er ingen slinger i valsen, når de får ad vide, at de skal betale en stor del af det selv. Ingen beklagelser. Koste hvad det koste vil… Fyrværkeri skal der til.

Selvom de går en del op i krudtet, så er de nu også meget til hygge og god mad. Igennem årene har de indimellem fået særlig børnemenu og andre gange fået det samme som os voksne. Nu er de så store, at de meget hellere vil have oksemørbrad end pølsehorn. Ja, de bliver ikke billigere,de unger. Til gengæld vil de hellere have 3-farvet is med jordbær fremfor en avanceret dessertkage. Sådan er det!

godt nytår

Hvis nu dine børn ikke kan spise det samme som de voksne, så kommer her lidt ideer til deres menu:

Her på billedet ser du den forret, som var så magisk god, at jeg helt sikkert vil gentage den engang. Prøv det!Allerførst vil jeg fortælle dig, at den bedste nytårsforret blev spist med stor nydelse af mine børn. Nogle af dem var endda også med til at lave dem.
Du kan fx lave:

 

For at få andre ideer, har jeg kigget lidt omkring på forskellige blogs. Igen kan jeg fremhæve Madbanditten, som engang lavede et indlæg med børnenes nytårsmenu.

Den er god at kigge på. Hun er så dygtig.

 
Rigtig god nytårsaften – og nyd af børnene elsker denne aften.

Mangler du inspiration til de voksnes menu (især forretten), så tjek her.

www.meskildsen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *