Sikke da en gang møg regnvejr.
Hvad gør det ved dig?

Jeg har bare så meget brug for et citat om regn og sommer. Når man i sin sommerferie oplever, at regnen bare skyller ned i tide og utide, så kan man altså godt blive en lille smule irriteret. Det kan jeg i hvert fald. Og jeg håber sandeligt ikke, at regnen skal skylle fra oven hele sommeren, når nu vi holder ferie i Danmark. Danmark er dejlig – igen tvivl om det – men det er nu også skønt med sikker sol og varme hver evig eneste morgen, når an er sydpå, som vi ofte har været.

Citat om regn

Derfor er jeg i gang med at bearbejde mig selv og mit forhold til vejret – og regnen…

I går var jeg ude på en fantastisk gåtur med hunden. En lille times tid. Da vi gik af sted var himlen blå med lidt skyer hist og pist. På med solbrillerne, lydbog i ørerne, hunden i snor. Off we go.

Inden vi var hjemme var vi plaskvåde og gennemblødte. Men hvad gjorde det?
Det var en skide god tur. Let og frisk. Luften lettede med regnen og der duftede dejligt af natur. Jeg tog mig selv i – først at blive irritere – for dernæst at gå og smile og tænke… nå pyt, det er jo dejligt alligevel.

Af sted ud i sommerlandet med dig. På med ja-hatten. På med regnhatten og dit glade smil. På med det gode humør. Det er sommer, for pokker. Giv den gas.

God weekend og god sommer.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *