December er uden tvivl årets hyggeligste måned og derfor også fuld af decemberglæder.

Der er så meget vi nyder her i julemåneden, så derfor er decemberglæder også et must for denne måned. Sidste år skrev jeg Jeg glæder mig i denne tid, og der er helt sikkert en masse af de ting, jeg glædede mig til  sidste år, som stadig holder stik i år. Julen er jo bundet af traditioner, så vores jul og december er ofte en genganger af mange andre dejlige juleaktiviteter, juleaftener, hyggeligheder m.m., der allerede har fundet sted. Det laver vi ikke sådan lige om på, for vi elsker det.

glaedelig-jul

I en skål på mit køkkenbord står der i skrivende stund en portion hævende dej til juleboller, som jeg i eftermiddag vil tage med til min elskede morfar, når drengene og jeg skal nyde et besøg hos ham. Jeg elsker og beundrer den mand. Manden med en masse erfaring, glæde, livsmod og sprudlende personlighed. Han er et kæmpe forbillede for mig – og jeg håber (og tror) at jeg har nogle af hans gode gener og kæmpe fightervilje med mig 😉
Jeg har lige været igennem mine helt særlig juleopslag fra sidste års december, og jeg skal da indrømme, at de alle stadig er en sikker vinder her i juletiden hos os. Jeg er sikker på, at vi laver en gentagelse af dem, men samtidig også ret sikker på, at vi også skal prøve lidt nyt.

Klik på linksene herunder for at komme videre til de fortryllende decemberglæder og juleaktiviteter.

 

Klatkager

Ølkage

Vaniljekranse og pebernødder

Juleboller

Julemadplan download

Svenske chokoladebrød

Læs en julebog

Æblekanelsaft

Måske kan du huske nogle af opslagene fra sidste år. De er i hvert fald værd at prøve… Synes JEG.
Del gerne opslaget på facebook. Så kommer det ud til flere. Det kan nemt gøre det lige herunder.

God fornøjelse, god weekend og glædelig december.

hjerte
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *