Mærk din krop – og find ud af hvordan din psyke har det. Jeg har været på den psykiske rejse og jeg deler ud af erfaringer…

Hvordan har den psykiske rejse været for dig?
Jeg har oplevet så grueligt meget i mit liv, og jeg har fået så stor en erfaring og forståelse, at det halve kunne være nok. Jeg deler meget gerne ud af min viden og håber, jeg kan hjælpe på bare en lille måde.
Hvis du har nogle psykiske udfordringer, så skal du vide, at du er ikke alene og at man trods svære perioder godt kan lære at få et godt liv og leve lykkeligt. Det kræver hårdt arbejde og en positiv og nysgerrig indstilling, men den har du også.

Hvis du ikke har psykiske udfordringer og alligevel er endt her inde på min side, så læs endeligt med alligevel. Der mangler viden, forståelse og accept af os, der har psykiske udfordringer. Jeg har mange gange ønsket, at andre vidste lidt om, hvordan de skal reagere overfor mig. Specielt har jeg ønsket, at der var en fagperson, der hjalp mig, da jeg var barn og ung. Jeg ville ønske, at der var nogen, der havde SET MIG. I mit voksenliv har jeg også ofte oplevet voksne, der simpelthen ikke TØR sig noget.
Men sig hellere noget – end ingenting.

Her er forskellige temaer, der rører noget i mig… Hvorfor mon?
Hvis du klikker på dette link til Den psykiske rejse – index, så kommer du til en stor oversigt over de forskellige indlæg.