Kender du en vej frem? Kender du DIN vej frem?

Alt alt for ofte bliver der spændt ben for mig. Synes jeg i hvert fald. Når jeg lige har kæmpet mig et skridt fremad, så bliver der spændt ben. Det er sgu da utroligt! .
Ved du, hvem der gør det?
Det gør jeg selv. Det gør mit indre. Mit selv. Min psyke. Min mig.
Jeg skriver ikke dette, for IGEN at slå mig selv oven i hovedet. Det har jeg gjort alt alt for tit. Det gider jeg ikke mere. Og jeg kan sagtens skrive eller sige, at det gider jeg ikke mere. Jeg kan ikke love at lade være, for det kommer alligevel over mig indimellem. Men jeg gider ikke. Færdig. Bum. Basta.

vej frem
Hvad er vejen frem?

 

Jeg startede med at spørge dig, om du kender din vej frem?
Jeg kender efterhånden min vej tilbage… Jeg vil også gerne kende min vej frem. Men det gør jeg ikke, for jeg kan ikke spå ind i fremtiden. Jeg kan tage det, der kommer. Det er svært, kan jeg fortælle. Men jeg prøver og jeg kæmper mig vejen fremad… og opad…
Egentligt kan jeg bedst lide, hvis jeg kan bestemme det hele selv, planlægge og ordne, så jeg har total styr over det. Det har jeg ikke og det kan jeg ikke. Det er PRÆCIS det, der er min største udfordring.

Og dog…

Citat Frederick Douglass
Citat Frederick Douglass

 

Jeg kan vælge, at få det bedste ud af det, der kommer.
Jeg kan vælge, at de gange jeg snubler, der rejser jeg mig igen og går videre.
Det handler nemlig ikke om, hvor mange gange man falder, men hvor mange gange man rejser sig igen. BUM!

Jeg går 1-2 ture hver evig eneste dag og har den sidste tid har fokus på lige nu og her,
på vejen frem
på den lille sti, der er så smal, at man næsten ikke kan komme igennem
på broen over forhindringen
på trappen opad
på trappen nedad igen
på gruset, der vil gør nas at falde på
på den brede vej, der er farlig at gå over
på den ene eller den anden vej, der udfordrer min evne til at vælge
på tunnelen, der runger i hovedet, når jeg snakker

Det gælder om at have fokus på de små ting… eller de store… alt efter hvordan man vælger og hvor vigtigt, man synes, det er.
Hvor er vægtskålen?
Hvor er forhindringen?
Hvor er glæden?
Hvor er lyset?
Hvor er vejen frem?

Lige der – lige foran dig!

vej frem
Vejen frem, over, op, ned, igennem, til den ene side eller den anden… Hvad vælger du?

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *