Har du brug for en gaveidé? Prøv et online gavekort – følg linket længere nede på siden.

Burgercollage
Du kan købe et online gavekort til en… øh… burger. Skal du prøve det?

 

Ja, jeg ville godt kunne blive “lokket” til at klikke på nedenstående link. Bare for at se, hvad det er for noget. Hvad med dig?
Jeg synes faktisk, det er temmelig smart. Du kan købe et gavekort og du kan vælge imellem 100-vis af butikker. Der er fx inspiration, Body Shop, Interflora, Vinoble, Wunderwear for you og mange mange flere.

Er du inviteret til en fest, men kan ikke komme, så kunne det være en idé at sende en lille “værtindegave”, som tak for invitationen, men vi kan desværre ikke komme.

Jeg har faktisk engang benyttet mig at følgende metode, da jeg skulle til middag. Jeg bestilte en buket, som skulle leveres på adressen om formiddagen (inden middagen) med en hilsen, hvorpå der stod: “Vi glæder os til i aften”.
På den måde, kunne værtinden få sat blomsterne i vand og sat dem lige der, hvor hun syntes, de passede bedste til aftenens borddækning.
Du kan evt. bruge nedenstående link og købe et gavekort til en buket. Sende den en uges tid inden middagen med en hilsen, hvorpå der står: “Kære venner. Vi glæder os til på lørdag Brug gavekortet til en fin blomst til bordet”.
På den måde sender man en kærlig tanke og samtidig gør man værterne en tjeneste.

Jeg synes, du skal prøve det. Jeg tror, det vil falde i god jord.


Indlægget indeholder affiliate links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *