Jeg er meget rørt og helt overvældet over alle de dejlige beskeder, jeg har modtaget på sms, Facebook og her på bloggen de sidste dage. Det fortæller mig i høj grad, at min mavefornemmelse er rigtig og at der findes utrolig mange dejlige mennesker derude. Jeg var sådan set ikke i tvivl, jeg skulle bare lige tage mod til mig for at bevise det for mig selv og jer.

Du er absolut ikke alene. Om du er trist eller glad, er der altid hjælp at hente. Vi har alle forskellige pladser i forhold til hinanden. Om du går til venstre, til højre, op eller ned, hen eller tilbage, er der altid én, der kan hjælpe dig.
Du er absolut ikke alene. Om du er trist eller glad, er der altid hjælp at hente. Vi har alle forskellige pladser i forhold til hinanden. Om du går til venstre eller til højre, op eller ned, hen eller tilbage, er der altid én, der kan hjælpe dig.

Tænk engang… Du er ikke alene. Ingen af os er alene. Verden er fuld af dejlige mennesker og masser af kærlighed. Der findes ved Gud også mennesker derude i verden, der ikke er gode mennesker. Det ved jeg. Det ved vi alle. Måske kunne de også engang imellem trænge til et lille klem, et smil og en opmuntring…??? Det tror jeg faktisk på, at alle har brug for.

Det her med at sidde her for mig selv og skrive, det er altså rigtig godt for mig. Det er super godt at få skrevet sine tanker ned, så man tænker lidt ekstra over det, får det sat i perspektiv og samtidig får det lidt ud af hovedet bagefter. Det giver faktisk luft. Jeg skriver jo slet ikke alt herinde på bloggen. Det vil jeg altså spare jer for. Jeg tror, I vil pisse i bukserne af grin eller af skræk, hvis I læste det hele 😉 Det ansvar vil jeg alligevel ikke have på mig!!!
Når jeg nu har denne blog, giver det mig ro og frihed til at gøre, hvad der passer mig. Jeg er mega glad for at føle, at jeg udretter noget (hvilket jeg ikke har kunnet i lang tid) og har jeg en total off dag (dem er der stadig mange af), ja så kan jeg fuldstændig lade computeren stå og passe totalt på mig selv og mit eget hoved. Det er en kæmpe befrielse for mig, at jeg kan gå til og fra, som det passer mig og ikke har en stram tidsplan at køre efter. Jeg er samtidig mega stolt af, at jeg har kunne lave denne blog og skrive alt det,  jeg gør. Jeg har i over et år nu ikke kunne koncentrere mig inde i hovedet. Jeg har fx ikke kunnet læse. Når jeg endelig har haft lidt energi til at læse, har jeg også været glad for det. Jeg har nok læst et par eller tre bøger det sidste års tid, men jeg kan ikke huske dem!!! I går fortalte min fantastiske psykoterapeut mig, at denne blog jo er tegn på, at koncentrationen er på vej tilbage. Guuuud ja, det havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg har jo bare gjort det, fordi det føltes rart og godt for mig. FEDT!
Jeg skal dog stadig huske mig selv på, at når det griber mig og jeg bliver helt opslugt af tid og sted, så skal jeg også huske at stoppe igen, for jeg kan ikke klare særlig lang tid ad gangen i mit hoved. Så går det galt og så kan jeg mærke min hovedpine i stigende fart og den kender jeg alt for godt. (Læs mere i indlægget Hvad fortæller din hovedpine dig?)

På de dage, hvor blæsten suser i ørerne (osteklokken der indkapsler mit hoved) og udenfor, og regnen bare pisser ned side om side med mine tårer, hovedpine, mangel på overskud og håbløse tanker, der er jeg bare nødt til at gøre det bedste, jeg kan. Vi er en familie på 5, som alle, hver især har nogle behov. Der er bare ting, der SKAL ordnes og sådan er det bare. Nogle dage er det bare i mega langsom tempo og heldigvis er resten af min familie meget glad for ro. Det passer mig rigtigt godt. Sådan en dag havde jeg i går… Jeg var glad og overvældet over alle jeres beskeder, men fuldstændig mega træt. Der var en del børn, der skulle køres frem og tilbage – det klarede jeg også, men så heller ikke så meget mere. På sådan en dag er det skønt at lave noget mad, som er super nemt at lave, lækkert, billigt og sundt. Det passer lige som fod i hose, som man sagde. Hvis du ikke har prøvet det før, så gør dig selv den tjeneste, at lave denne Kartoffel-porresuppe. Den er magisk!

Nu er det snart weekenden. Familien er hjemme. Det er dejligt. I love it. Men det kræver ekstra energi for mig. På mandag kan JEG holde weekend…

God weekend derude og tak fordi du har læst med.

With all my love

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *