Hvornår har nogen sidst sagt, at du ser godt ud? Det gør jeg lige nu. Din indre skønhed er det vigtigste…

“Du ser godt ud”. Det er måske ikke hver dag eller hver uge, at nogen siger til dig, at du ser godt ud. Men det gør du. Vi ser nemlig alle sammen præcis lige så godt ud, som vi gør. Sådan er det bare.
ser godt udDu kan eventuelt lige bruge de næste 2 minutter på at sige til dig selv, at du ser godt ud. Det kan godt være, at nogen engang har fortalt dig eller givet du indtryk af, at de ikke synes, du var noget særligt. Men det er du. Du er nemlig lige præcis, som du skal være. Det er din inderste følelse af glæde og selvkærlighed, der gør, at du ser ud, som du gør. Gør dig selv den tjeneste, at du fortæller dig selv, at du gør det godt, at du ser godt ud og at du er lige præcis, som du skal være. Du giver dig selv en indre følelse af, at du er tilfreds med dig selv. Og DET er nemlig det vigtigste.

Jeg er tidligere lærer og har selv en lille samling børn herhjemme. Jeg har hørt, set og oplevet utallige gange, at børn og unge måler sig med hinanden. Det er i princippet også godt nok, hvis man samtidig kan acceptere hinandens forskelligheder. Det er til gengæld ikke så godt, når der går konkurrence i relationerne mellem børnene. Vi skal IKKE konkurrere, for vi er forskellige og alle er præcis, som de skal være. Det ligger mig meget på sinde at lære mine egne børn at være rummelige – både overfor sig selv og egne følelser, OG også overfor kammeraterne, lærerne, forældrene osv. Vi er ikke ens. Heldigvis!

Du ser godt ud i dag. Gå ud i verden med den følelse. Det smitter 🙂

www.meskildsen.dk
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *