Med ønsket om at du må få en god dag, får du her et lille smil.

Et lille smil med håb for en god dag, kan vi vel alle godt lide at få.

smil

For få dage siden havde jeg en helt forfærdelig nat med migræne, søvnløshed, tårer osv. Den slags nætter er forfærdelige at komme igennem. Dagene lige omkring var også hårde. Jeg ved godt hvorfor. Det er hårdt at holde ferie med sine allerkæreste, dem jeg allerhelst vil være sammen med, når det tærer på én. Jeg bliver ked af det, for det er bare ikke sjovt. Jeg PRØVER at få pauser, men alligevel er der altid uro, når familien er i huset. Sådan er det. De er mere end velkomne i deres eget hjem og jeg elsker deres selskab, men jeg har så meget brug for ro. Det er faktisk ikke fordi mine børn larmer enormt meget, men bare der bliver gået i huset eller lukket en dør meget stille, larmer det inden i mit hoved. Der skal INGENTING til – og min familie kan ikke gøre det bedre. Det er MIG, den er gal med. De skal ikke tage mere hensyn end de gør. De er så dygtige.

Jeg vil ikke bruge indlægget på at jamre eller beklage mig. Jeg vil bruge indlægget på at fortælle, hvor glad og taknemmelig jeg er over at være omringet af så mange dejlige, omsorgsfulde mennesker. Jeg hader at folk skal tage hensyn til mig, men jeg prøver at acceptere det. Til gengæld ELSKER jeg, når jeg kan mærke, at I vil mig det godt. Tusind tak til jer der følger med, til jer der sender beskeder, til jer der skriver en kommentar og til jer der liker eller deler noget fra min blog på min Instagram eller Facebook

Det er jeg meget taknemmelig over.

Desuden elsker jeg, at min elskede mand er mega godt til at se på mig, når jeg er ved at blive “skeløjet”, ør og træt. Når jeg har brug for en pause midt i alt det sjove, når jeg ikke selv kan reagere på mine behov. Det er guld  værd at have sin egen personlige guide ved hånden. Det er faktisk også tit derfor, det går galt for mig, når børnene har ferie og han er på arbejde. Jeg vil så meget, men kan ikke selv stoppe op midt i virvarret. Heldigvis har han ferie den næste uges tid. Jubii… Vi skal hygge os, skal vi.

Jeg vil egentligt blot sende dig et smil med ønsket om, at du får en god dag, At du får smil på læben og bemærker, hvor dejligt det er at have det godt. At du bemærker, at det er dejligt at have dejlige mennesker omkring dig.
Tillykke med din kærlighed og dine venskaber.
Tillykke med et godt liv og et sundt helbred.
Tillykke med DIG.

Smil! Det gør bare det hele lidt bedre. Og få så en god dag.

With all my loveLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *