Jeg startede min morgen med de 5 tibetanere, som jeg er ved at lære (hurra for det). Det er skønt – og vejen til evig ungdom, siger de kloge på det område (endnu mere HURRA). Dernæst fik jeg lavet müsli og endnu en gang æbledrik. Ved min side stod hunden og trippede og ventede på dagens første gåtur. Den var lang og kold, men skøn og mild.

Juleæblesaft1
Jeg har kun én eneste klage over denne weekend… Vi fik INGEN sne, her hvor vi bor.
Her er helt vildt kedeligt efterårsagtigt udenfor, så jeg håber, vi snart kan få en fin snehvid have. Tidligere har jeg godt nok skrevet, at jeg holder meget af efterår… bevares, det gør jeg da stadig, men misundelsen for snevejret er der alligevel.

Her er blevet bagt pebernødder, dyrket yoga, set tv, pyntet en anelse op til jul, gået ture, læst, skrevet ønskesedler, spillet fodbold, besøgt familie og lidt andet i denne weekend. Det har været virkelig skønt. Og så er der blevet spist pebernødder, spist pebernødder og spist pebernødder, så vi er faktisk allerede nødt til at bage igen. Portionen var vist alt for lille (tsk tsk).

Jeg håber, I er klar til en ny uge. Jeg er i hvert fald klar med en ny ugemadplan til jer. Jeg håber, I kan få nogle gode ideer til ugens aftensmåltider.
Pøj pøj med den nye uge, hvor julemåneden for alvor banker på…

Inspirations til din uges madplan
Inspirations til din uges madplan

Mandag: Vi var lidt romantiske herhjemme og spiste “Lady og vagabondens yndlingsret”: Spagetti med kødboller i tomatsovs med parmesan og dertil salat. Dertil kom lige historien om Lady og Vagabonden, som min mindste åbenbart ikke kendte.
Tirsdag: Vi spiste rugbrød med æg, rejer, tomat og mayo.
Onsdag: Jeg lavede en varm og dejlig nylavet almindelig klar suppe og brugte kyllingekødet til tarteletter. Der røg en omgang suppe i fryseren, så vi har endnu en omgang til en råkold dag.
Torsdag: Der var heldigvis både suppe og tarteletfyld tilbage fra onsdag. Det smagte stadig fantastisk.
Fredag: Gode bøffer, bagte kartofler, hvidløgssmør (jeg havde i mindre stykker i fryseren fra sommerens grillaftener) og salat.
Lørdag: Her finder du den bedste og nemmeste opskrift på Mexikansk Chili con carne, som vi fyldte i tortillapandekager med salat, agurk, tomat, majs, rød peberfrugt, rødløg, guacomole, tacosauce og cheddar. Det er en stor favorit herhjemme. Fordi vi havde en overnattende gæst, var der også nachos med smeltet ost til.
Søndag: Mums, der var mexikanske rester fra lørdag, så det var super nemt.

Hav en fortrinlig uge. HUSK at nyde hinanden og lad vær med at stresse rundt.

Carpe diem.

With all my love

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *