Shit…. En vild uge, vi har haft. Den har båret præg af totalt vilde følelser, som hele familien har været indblandet i. Den har været fuld af udfordringer for os alle – og vi har indimellem skulle kigge hinanden dybt i øjnene og bekræfte hinanden i, at vi nok skal klare det. Lige om lidt lysner det. Udfordringer bliver man vist stærkere af, gør man ikke?

Nå, men allerede i denne weekend har det hele set lidt lysere ud. Du er sikkert vildt nysgerrig i, hvilke udfordringer vi har haft. Jeg skulle igennem en lille “kvinde”-operation i mandags, vi har flyttet et af vores børn til en friskole, uden hans “samtykke” og et andet barn har haft teenage-venskabs-skuffelses-humør, som for forældrene har krævet lange og trøstende snakke, kram og opmuntring. Det har trukket tænder ud for alvor. Men weekenden har været virkelig pragtfuld, og i dag, søndag har været total afslappende… så mon ikke vi snart er på dupperne til en ny uge?

Bloggen har ligget rimelig stille hen hele ugen. Der er kun kommet nogle citater, som jeg havde “programmeret” til at komme automatisk i løbet af ugen. Min energi er virkelig blevet brugt på noget andet… Og det er egentligt ikke så meget på mig selv, så jeg trænger faktisk til ro… Jeg håber og tror på, at tingene stille og roligt går fremad her i familien for alle mand.

Som forberedelse til kommende uge har jeg nu fået lavet ugens madplan og handlet ind til næste uge. Som tidligere skrevet i andre indlæg er kommende madplan her på bloggen rar vores sidste uge. Den kommer her:

madplan
Mandag: Vi fik ovnstegt kylling, pommes frites og gnavegrønt. Da jeg skulle opereres mandag, hvad jeg planlagt det sådan, at maden bare skulle ind i ovnen og passe sig selv der. Det var nemt og godt.
Tirsdag: Alle farer ud og ind ad døren om tirsdagen, så menuen stod på frikadeller, rugbrød og rødkål.
Onsdag: Gisou og pasta
Torsdag: Mexikansk kødsauce, pandekager, salat, cheddar og guacomole.
Fredag: var Williams bestemme-maddag. Vi fik tarteletter og salat, hvilket faktisk smagte ganske godt sammen.
Lørdag: var vi til fødselsdag hele dagen og derfor OVERHOVEDET ikke sultne, da vi kom hjem. Var vi sultne havde jeg lavet denne lasagne . Det var vi ikke, så jeg gemte kødet til søndag (i aften).
Søndag: Hakkebøffer, små halve kartofler bagte i ovnen og salat.

Jeg har lavet en ny madplan download. Den ligges ind her på bloggen lige om lidt…

Ha´ en rigtig dejlig december uge – og nyd hinanden. Julen er jo hjerternes fest.

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *