Jeg har de seneste dage skrevet lidt om taknemmelighed og lykke.
Om end jeg er syg og døjer gevaldigt med min stressede og trætte krop, mit udfordrede sind og mit konstant dunkende hoved, så oplever jeg faktisk en specielt glæde og lykke for mig selv, min familie og mit liv. Jeg er ikke dødssyg og jeg er ikke ensom – og det er meget vigtigt for mig. Nogle vil måske synes, at det med at skrive en masse tanker på denne blog bliver for meget, but I really don’t care. I virkeligheden ved jeg ikke, om nogle tænker og synes sådan – det er bare noget jeg formoder. But I really don’t care!
Denne blog gør mig godt. Jeg glemmer tid og sted, jeg fordyber mig, jeg forsvinder, jeg tænker og jeg gør. Det er fedt. Ubeskrivelig fedt. Tak fordi du læser med. Del gerne ud af dine oplevelser med denne blog. Jeg vil deles…. Jeg vil ud…..

Jeg vil ud, ud under åben himmel,
ja, jeg vil ud, ud på det dybe vand,
jeg vil ud, ud under åben himmel.
Derud, hvor jeg bli’r svimmel,
ud under åben himmel.

Klaus Kjellerup og Anne Dorte Michelsen, 1982

Sangen kom lige til mig. Den er skøn og man bliver så glad af den. Om end den handler om sommer, så kan jeg godt bruge omkvædet her. Jeg vil så gerne ud med mit budskab, sanses, ses, høres og forstås.

Apropos taknemmelighed, så oplevede jeg i går en virkelig kærlig og velment gestus. Efter mit interview i Jyllandsposten er der mange mange mennesker, der har kontaktet mig. Folk har ringet, skrevet på messenger, sms’er og andre steder. Det er vildt. Selv folk, jeg ikke kender.
Du kan finde artiklen her.
Du kan også læse et indlæg med lidt af mine tanker et par dage efter interviewet her.

I går fik jeg et brev – med posten. Gunda hed afsenderen og jeg kendte hende ikke. Hun havde ulejliget sig til at skrive en mail til journalisten og bagefter fundet min adresse og skrevet et fint brev til mig.

Jeg fik i går en kærlig tanke med posten. Det gør mig glad. Det er som at få en stor buket blomster. Tak.
Jeg fik i går en kærlig tanke med posten. Det gør mig glad. Det er som at få en stor buket blomster. Tak.

 

Hun havde skrevet på et fint blomsterkort, hun havde printet mailen til journalisten ud og sendt med, hun havde ofret 8 kr. på et frimærker og gået til postkassen for at sende det til mig. Hun havde brugt tid, penge, tanker og kræfter på at gøre en god gerning for mig og sende mig mange tanker. Det er helt vildt. Det er jeg hende dybt taknemmelig for. Sikke en gestus. Jeg sender hende selvfølgelig en tak tilbage.

Håber, du får et godt liv fremover.
Mange venlige tanker Gunda.

afsluttede hun.
Jeg er villig til at afprøve hver og en metode, jeg har fået af alle de dejlige mennesker, som viser mig så meget medfølelse.
Tak!

Som sidebemærkning vil jeg bare tilføje, at I denne digitaliserede verden, er det altså skønt at få et ÆGTE brev med posten. Det sker ikke tit efterhånden, men hvor er det altså skønt. Jeg tror, jeg snart vil sætte mig og skrive et brev til én, jeg holder af. Det betyder faktisk noget.

God – og kold dag til alle.
Hvor er det smukt derude. Kig lige ud.

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *