Det er tid til kage. Det er nemlig en særlig weekend. 

Weekenden er faldet over familien og vi glæder os til afslapning og hygge med hinanden og gode venner. Vi nyder den slags familietid, hvor vi bare kan nyde, slappe af, snakke og grine. Det er guld værd.

Jeg har erfaret, at jeg er en smule stille på bloggen for tiden. Det vil jeg have lov til og det har jeg det rigtig fint med. Jeg bearbejder mine udfordringer og min angst. Jeg arbejder hårdt og meget målrettet, så det tager en del kræfter. Dog vil jeg sige, at jeg har det bedre, end jeg har haft meget længe, så jeg VIL under ingen omstændigheder smide det hele væk og vælte – IGEN. Når nu helbredet er med mig, skal jeg jo ikke drage forhastede skridt og overhale mig selv indenom. Det kan jeg nemlig godt have tendens til, når det lige går godt. Nu trækker jeg lige selv lidt i bremsen, så mit indre kan følge med.
Jeg kan kort fortælle, at jeg er begyndt med hypnoterapi. Det er virkelig spændende og DET HJÆLPER. Jeg tør næsten ikke at sige det højt, men jeg synes, der sker fremskridt og gode ting. Det er virkelig fantastisk og dejligt. Men som sagt, jeg har prøvet fremgang før og jeg har også prøvet at vælte igen, så jeg tør ikke tro, men jeg tør godt at håbe.

håb

Jeg har bagt kage til familien. Prøv disse Bananmuffins. Jeg har dog ikke bagt dem som muffins, men som en stor bradepandekage. Så er der dælme guf og hygge til familien og vennerne, som vi skal tilbringe noget af weekenden med. Lækkert og hyggeligt. Uhhh, jeg glæder mig.

 

Rigtig god weekend til jer alle.

Hej!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *