Du skal da benytte dig af indmaden fra græskarhovedet i stedet for at smide det ud. Her kan du få opskriften på græskarsuppe.

I går skrev jeg i mit indlæg med Græskarmuffins, at jeg havde en grydefuld græskarsuppe over og koge. Jeg ville have brugt det sidste indmad fra græskaret. Så ledes, så gjort. Jeg lovede også, at hvis det blev godt, så fik du opskriften og hvis det blive knapt så godt, så ville jeg skrive “Sådan noget lort”. Derfor kommer opskriften på græskarsuppe lige her 🙂 :

græskarsuppe

Ingredienser:
Ca 400 g græskarindmad skåret i mindre stykker
1 løg
1 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olivenolie
2 dåser Knorr chef du fond chicken
Salt og peber




Fremgangsmåde:
Skær græskarkødet i mindre stykker.
Hak løg, hvidløg og chili og svits det let i olivenolien i en gryde.
Tilsæt græskarkødet og hæld en liter vand over det i gryden.
Bring op og kog.
Tilsæt Knorr chef du fond.
Kog suppen let i 15-20 minutter.
Blend hele suppen i gryden med din stavblender og smag til med salt og peber.




I dag til frokost spiste jeg bare suppen, som den var (altså varmet), og i går ristede jeg et stykke rugbrød rigtig godt og sprødt, og smuldrede det over suppen. Simpelthen så lækkert.
Man kan jo også putte mange andre slags “toppings” på græskarsuppe. Kylling, bacon, cremefraiche, ost, pasta m.m. Kun fantastien sætter grænser…

AS SIMPLE AS THAT…

Velbekomme.

hjerte

 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *