Indlægget indeholder affilliate links

Skal du eller dit barn klædes ud til halloween, så er der her nogle ideer til halloween udklædning. 

Mangler du udklædning til halloween-Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid har elsket udklædning. Da jeg for 21 år siden gik på musik- og teaterhøjskole, opholdt jeg mig utrolig meget i skolens kostumekælder. Det var et paradis for en ung tøs som mig og mine veninder. Vi havde det fantastisk sjovt dernede i rigtig mange timer. Hold op, hvor var det sjovt.

Min gamle drøm fra dengang om at blive skuespiller, får et kærligt pust, hver gang jeg der er udklædning og teater i farvande.

Da jeg var barn, brugte jeg rigtig mange timer foran spejlet med at sminke mig med teatermaling. Dengang var det de der stifter, man købte. Klovn, Pjerrot, prinsesse, dyr og meget mere har jeg været malet som og klædt ud som. Hvert år var vi til fastelavnsfest med hele min familie. Oldemor inviterede os og vi rendte næsten hvert år hjem med gevinster for bedste udklædning. Hurra, det var en fest. ALLE gik op i det. Min oldemor, mormor og mor syede selv en del kostumer – og jeg har sidenhen, som voksen, gjort det samme til mine egne børn.

De senere år er jeg blevet mere doven, træt (eller bare stresset), så der har jeg ikke lavet så meget, som tidligere. Mine børn er selvfølgelig også blevet større…!

I dag er der hjælp at hente, hvis du (som mig) ikke magter den store opgave, selv at kreere børnenes udklædninger. Nu er det jo ikke fastelavnstid, men halloweentid. Det fænomen fandtes vist ikke, da jeg var barn. Der var det bare fastelavn – og så var vi også meget gerne klædt ud som nisser nærmest hele december.

Hvis du klikker på nedenstående link, så kommer du direkte til et site, hvor du kan købe både voksen- og børneudklædning. (Det er et Affiliate link, hvilket betyder, at hvis du klikker på det OG køber noget, så får bloggen en lille sum penge. Det koster ikke dig ekstra).

 

 

Jeg har også tidligere malet på mine egne børn, og elsker det stadigvæk. Altså at sminke dem med teatersminke. Jeg har desuden sminket utallige børn til skolearrangementer og andet. Du ved, sådan noget, hvor de små piger får en sommerfugl på kinden og drengene vil se farlige ud, være en løve eller have en fodbold. Det er skønt og virkeligt meget taknemmeligt at lave, for børnene bliver så glade. (Det er straks værre med forældrene 😉 )Hvis du har brug for noget teatersminke, så tjek lige kostumelandets side med teatersminke.

Jeg kan købe mig fattig i teatersminke. Nøj, hvor synes jeg, det er sjovt. Sidste år kom en af gadens piger op til os for at blive klar og uhyggelig til klassen halloweenfest. Jamen altså, jeg synes bare, det er fedt at sminke børn.

Her ser du min søn, Laurits. Han har egentligt oftest helst villet være klædt lidt uhyggeligt og farligt ud. Derfor har halloween været rigtig god for ham. Begge billeder er flere år gamle, så han er vokset en del siden dengang. Engang var der faktisk en lille pige, der begyndte at græde, da hun så ham… Ja, sådan kan det gå. Det var vi ikke lige forberedt på.

Jeg vil lige fortælle jer en lille hemmelighed…

Om den er grov eller ej, vil jeg lade stå for sig selv.

Engang for en del år siden i oktober var det blevet halloween. Der havde været en del børn forbi vores hus: “Trick or treat”, og jeg gav dem noget i deres lille spand. Måske fik de Chokolade-edderkop-småkager. Det er nemlig en god ting at give dem. Jeg holder meget af, når børn kommer (specielt til fastelavn, hvor de synger). Den her dag kom der en del børn og pludselig ringede det igen på døren. Jeg åbnede og udenfor stod to drenge. “Trick og treat”, sagde de og rakte deres slikfyldte frysepose frem.

Men drengene var helt normale at se på. De var ikke klædt ud. De stod egentligt bare og tiggede efter slik.

Det jeg gjorde var, at sende dem videre. Jeg sagde noget i den her stil:

Nej, helt ærligt drenge. I skal da være klædt ud for at gå rundt og få slik. Det der får man altså ikke noget for.

Drengene så måbende på mig, vendte snuden og gik slukøret fra vores hus. Jeg kiggede efter dem, lukkede døren – og så var den ged barberet.

Jamen altså, det gjorde jeg. Sikke en heks, hva’? En ægte halloween-heks 😉

De har ikke været hos os siden!

God halloween. I må gerne komme til mig… men I skal altså været klædt ud, ellers er det snyd.

Nå, men husk lige dette link til børnekostumer eller dette link til voksenkostumer , hvis I skal bruge udklædning. Ellers er der ingen snolder hos mig.

www.meskildsen.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *