Indlægget indeholder affilliate links.

Det er halloweentid. Tid til at forældre skal være meget mere kreative, end de i virkeligheden her. Det er sørme nogle gange svært og krævende at være forældre. Andre gange er det vildt dejligt og hyggeligt. 

 

halloweenNår jeg skriver det, så er det ikke for at jamre eller på nogen måde beklage mig. Jeg kan faktisk godt lide at være kreativ, og jeg holder især af at være det sammen med mine børn. Mine egne bliver efterhånden så store, at de ikke altid synes, det er så fedt mere. Engang imellem.

Måske hænger det sammen med, at jeg engang imellem også sukker lidt tungt over alle de sammenkomster, traditioner, aktiviteter osv. vi skal rende til som børnefamilie. Måske kan mine børn mærke på mig, når jeg bliver presset over det. Mon ikke? I think so!

Kreative forældre – velkommen

Jeg ved, at det (for nogle) kan være svært at finde på, tegne, udsmykke osv. Men jeg ved også at nogle holder umådeligt meget af det. Det er en fed følelse at tage børnene med i processen, at bruge en hel eftermiddag på at finde på og kreere, at forberede og gøre klar. Jeg kan nu godt lide det… Bare det ikke tager for meget energi.

I det tilfælde er det godt, når noget bliver let og simpelt. Vi behøver som forældre ikke at stå og lave udklædning selv eller bage store høje fondantkager, for at børnene er glade.

Hvis man har de lyster og egenskaber, så er alt jo helt fint, og der er masser af fine ting at finde til det rundt omkring.

Jeg har fundet lidt forskellige bageartikler, der egner sig rigtig godt til både simple og avancerede halloween kageudskejelser. Det er halloween bageartikler, jeg kan bruge, når jeg bager halloweenkager.

Jeg er især vild med det der spiseligt glimmer. Nøj, hvor giver det bare noget godt og luksus til kager.

Halloweenartikler

Alle disse halloweenbageartikler, kan du finde på Bagetid. (Hvis du køber noget fra siden, vil det giver mig et lille beløb. Det vil ikke koste dig ekstra, men det er den måde, bloggen kan blive finansieret på).

Bagetid har hurtigt leveringstid (1-2 hverdage) og fri fragt, hvis du køber for over 500,-.

Muffinsforme i sorte vil være super gode at bruge til halloweenmuffins. Især er jeg vild med at de er ekstra tykke, så de beholder formen. I den forbindelse vil jeg her give dig opskriften, som jeg skrev om sidste år på bloggen: græskarmuffins.

Du kan jo også bage de her chokolademuffins i disse muffinsforme, der også har pynt med. Det er da lige til at gå til.

Som en virkelig god idé til lækre og velsmagende halloweenkager, kan man jo bruge kageudstikkere: dødningehovedudstikker og spøgelsesudstikker. Jeg har en idé om, at jeg utroligt godt kunne tænke mig at lave Hindbærsnitter med de udstikkere og pynte dem med noget mega scary halloweenagtigt glasur, der passer til anledningen. Måske skal de have sort glasur, som bliver farvet med sort frugtfarve og drysses med orange glimmer.

Det kan være, at du er til kager med fondant, hvor du kan tegne på, så brug denne sorte spiselige tusch.

Hvis du synes, det er spændende at bage til halloween, så tjek lige hele deres varelager af halloweenbageartikler. Jeg synes, det er skønt og inspirerende.

For nogle år siden bagte jeg disse mega lækre, og mega nemme chokolade-edderkop-småkager, som jeg bl.a. brugte til, når gadens børn kom forbi til Trick and treat. (Glæd dig for øvrigt til i morgen, hvor du på bloggen kan læse min hemmelige og helt ærlige beretning om dengang, der kom to drenge og ringede på hos os).

Det er fredag og weekenden er kommet. Der er en uge til børnenes efterårsferie. Solen skinner. Alle mand i familien er i rimelig god form. Vi har haft nogle hårde uger og måneder med opstart af skole, firma, lidt for meget stress og pres, bryllupper, polterabend og en masse andre aktiviteter. Vi glæder os til en weekend med næsten ingen planer. Wup wup. Det bliver vidunderligt.

God weekend til jer, mine skønne læsere derude.

www.meskildsen.dk

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *