I dag sværmer mine tanker om livet…

Hvem har sagt, det skal være let? Altså livet? Hvem har sagt, det skal være let at leve?
Vi er alle født på denne vidunderligt jord for at leve et liv. Vi vælger selv vores liv og lykke.

Livet er det dejligste eventyr
Tag vare på livet… det er det dejligste eventyr… hvis du vælger det!

 

Måske er det for meget sagt, for vi bliver jo også sat i situationer, hvor vi bliver voldsomt udfordret. Og gudskelov for det, siger jeg. Udfordringerne som vi alle komme ud for, er med til at skabe os. De er med til at forme os som mennesker. De giver os erfaringer. De gør os i stand til at træffe valg, som er vigtige for os. Udfordringer som får os til at vokse i livet.

Jeg synes egentligt selv, at jeg står overfor en masse udfordringer og skal træffe nogle valg. For mig meget svære valg. Pt er min hjerne nedbrudt (pga. stress, angst m.m.) og det betyder, at det er svært for mig at huske og også træffe valg. Til gengæld har jeg truffet det vigtige valg, at jeg vil have det bedste ud af mine udfordringer. Heldigvis er min hjerne under opbygning igen, så der anes håb i det fjerne. Det er en vild proces, som gør, at jeg er nødt til at tænke over, hvad der er vigtigst for mig. Hvad er vigtigst for mig, for at jeg kan have et godt og tilfredsstillende liv? For at jeg kan have et godt helbred? For at jeg er lykkelig?

Hvad er vigtigst for dig?

Jeg synes ikke, livet er nemt. Det vil jeg have lov til at indrømme. Jeg synes, jeg er og har været alt for udfordret i mit eget liv og jeg arbejder virkeligt på at rette op på det. Men det er svært, for jeg synes, der bliver spændt ben for mig gang på gang – både af mig selv, job, samfund og mennesker. Jeg VIL IKKE være utilfreds og det er jeg såmænd heller ikke. Jeg VIL LEVE et godt liv med de udfordringer, der er. Og JA SGU, jeg synes, det er svært. Jeg vil have lov til at bande over mig selv og mine udfordringer, for det giver mig også blod på tanden til at fortsætte kampen. Kampen for mit gode liv.

Forårsblomst der springer ud og nyder livet
Forårsblomst der springer ud og nyder livet

 

Vigtigst for mig er at være rig på kærlighed. Og DET er jeg. Er det ikke skønt? Er det ikke vidunderligt? Er det ikke fantastisk?

Det er da det vigtigste. Det vigtigste for mig. Det har jeg nemlig valgt og det elsker jeg.
JA, så er jeg mega udfordret på min egen opfattelse af, hvad et arbejdsliv skal bruges til, skal bringe, skal gøre, skal indeholde, skal ofre osv. Det er en svær én for mig. Den arbejder jeg med. Der er da også andre ting, der udfordrer mig, men pt… ja, så fylder mit arbejdsliv mest (trods det, at jeg slet ikke arbejder pt.)

Hvem har egentligt sagt, at det skal være let?

 

Er livet så elendigt? Er det ikke snarere dine hænder, der er for små, din vision der er uklar? Det er dig, der må blive voksen.
Citat: Dag Hammerskjöld

Mest af alt holder jeg af hverdagen.
Citat: Dan Turéll

Enhver mands liv ender på samme måde, og det er kun detaljerne med hensyn til, hvordan han levede, og hvordan han døde, der skiller den ene mand fra den anden.
Citat: Ernest Hemingway

At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha’.
Citat: H.C. Andersen

Hvert liv skaber sin skæbne.
Citat: Henri Frederic Amiel

Må du leve hvert dag i dit liv.
Citat: Jonathan Swift

Livet er så kort, at der ikke er tid til at kede sig.
Citat: Kim Schumacher

Den, der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet livet. Citat: Karen Blixen

Den, der ikke værdsætter liv, fortjener det ikke.
Citat: Leonardo da Vinci

Livet er ikke det værste, man har
og om lidt er kaffen klar.
Citat: Benny Andersen

 

Lad mig lige sluttelig citere mig selv fra starten af dette indlæg:

…vi bliver jo også sat i situationer, hvor vi bliver voldsomt udfordret. Og gudskelov for det, siger jeg.

Jeg er pisse træt af denne sygemelding, af min situation, mit helbred og alt hvad der dertil hører med… Men jeg vil heller ikke være den foruden. Giver det mening? Måske ikke, men det gør det for mig! Gudskelov for det. Og gudskelov for mine udfordringer, for det giver mig de vigtigste udfordringer, lektioner og læring i mit liv.

Til alle jer, mine læsere her på bloggen… Ha’ en fornøjelig dag og husk at nyde livet og hvert et lille fremskridt og øjeblik.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *