Forårslængsel i luften… Heldigvis er der ikke lang tid til.

Ja, forårsfornemmelser og forårslængsel er noget, jeg mærker i disse dage. Det er der flere grunde til. Måske kan du nikke genkendende til fornemmelserne og tankerne, som jeg kommer ind på her.

For det første er dagene jo blevet længere, hvilket betyder flere lyse timer både i den ene og den anden ende af dagen. Solen titter frem i ny og næ, blomsterne begynder at titte frem fra den fugtige, sorte jord og kalenderen viser “tæt på” forår. JEG VIL HAVE MERE!

Ikke mindst er humøret bare bedre. Det er der også flere grunde til.

Min “tilstand” er i en utrolig udvikling og bedring, hvilket jeg også skrev om i et af mine seneste indlæg. Hvis du missede det, kan du finde det her: Mandagstanker med lysterapi.
Jeg mærker pludselig mig selv – positivt

Jeg er temmelig vild med igen at mærke mig selv på den gode måde og i hvert fald at have tro og mod på fremtiden. Min mand sagde i går til mig, at det er tydeligt for ham, at jeg har det bedre. For det første kan han se det på mig. Jeg “stråler” anderledes, end jeg plejer. Jeg giver mere og mere udtryk for at mine dage er bedre og bedre – og ikke mindst, så sover jeg faktisk godt om natten. Han spørger ofte til min hovedpine, hvilket minder mig om, at den ikke eller næsten ikke har været der i løbet af dagen. Det er altså magisk. Han fortalte også at han havde lagt mærke til at min styrke i forhold til sund kost og motion er blevet bedre – og det er i hvert fald også et godt tegn.  DET må i særdeleshed være win-win, for kost, motion og psyke påvirker jo hinanden.
At komplementere vs dårligt selvværd = dårlig kombi

Ikke mindst har jeg i lang tid (som i meget lang tid) haft svært ved at svare min mand rigtig godt tilbage på de kærlige sms’er og udtalelser, jeg har fået fra ham. Han er enormt god til at sige, fortælle og skrive om sin kærlighed til mig, men jeg har haft så svært ved at rumme at svare igen på en “lige så” kærlig måde. Der er ingen tvivl om, at det har handlet om min helt egen opfattelse af det og ikke mindst mit eget selvværd. Jeg syntes simpelthen ikke, at det var godt nok og jeg ville helst hele tiden overgå det dejlige, han gav mig, men følte ikke jeg kunne – og turde derfor ikke af frygt for ikke at slå til.

forandringer

Det var en åndsvag tankegang, men ikke mindst rigtigt inde i mit hoved (dengang). Det gode NU det er, at jeg er blevet bedre til at give udtryk for min kærlighed eller i hvert fald at acceptere, at det er godt nok, når jeg siger noget. Det er jo det, der er det vigtigste, for førhen sagde/ skrev jeg såmænd også noget kærligt, men jeg følte altid en akavethed om det, fordi det ikke var godt nok (i mit hoved vel af mærke). Han er da ovenud lykkelig over at høre om min kærlighed til ham, og så er det jo fedt, at han gør opmærksom på, at han kan se og mærke en forskel i det, jeg siger, gør og skriver. Vi har altid været god til at komplementere hinanden, men jeg har bare så ofte sagt følgende til ham:

Jeg er bare ikke så god til det, som du er.

Og hvor er det egentligt fjollet, ik’?

Der er altså forandringer i luften. Både personligt hos mig og ikke mindst årstiden bringer mange forandringer. Udenfor suser vinden af sted. I morges skinnede solen her hos mig og min gåtur blev lækker. Det vildeste blæsevejr, skyer og grå himmel er indtruffet nu få timer senere. I aften er der stormvarsel og i morgen kommer der sne. Det er virkeligt foranderligt. Vejret. Forleden var jeg ude af gå en tur i silende regn. Det var ikke spor koldt, men lækkert og friskt.

Kan du se det? Det bliver et lækkert år. 2017. Jeg er i fuld gang med forandringer, forbedringer og et godt liv. Det ER da lækkert.

Ha’ en forrygende onsdag. Har du forårslængsel eller synes du, det er lækkert uanset hvad?

www.meskildsen.dk

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *