Familien er netop hjemvendt fra nogle vidunderlige dage i Ebeltoft. Og jeg siger dig… It has been SO awesome.

Awesome… det er slet ikke nok. Solen har skinnet fra en næsten skyfri himmel og vintervejret har været forrygende… koldt, lyst og smukt. Vi har lavet så meget som nærmest ingenting – bare været – lige nu og lige her. Vi har været i nuet og hu-ha vi har nydt det.

awesome

Jeg priser mig lykkelig for, at min mand og mine børn også nyder stilhed, ro og total afslapning. Men jeg vil også sige, at jeg dyrker det FOR dem, for at de kan mærke effekten og lære deraf. Jeg synes, det er så vigtigt.

Når jeg sidder og tænker tilbage på tiden, der har været… på de sidste 1½ år i helvede… på de sidste 2-3 år… på de sidste MANGE år, så er jeg heldigvis nu så godt på vej i den rigtige retning til et bedre liv og et bedre selv. Jeg har altid haft det rigtigt svært med at slappe af. Jeg har faktisk troet, at jeg slappede af, men det gjorde jeg ikke. Jeg var på vagt… På vagt for alverdens “fare”. Angsten fyldte så meget i mig. Den er der stadig, men den er håndterbar.

Jeg har en bog, jeg ofte skriver tanker og oplevelser ned i. Det er vel nærmest en dagbog. Der er en side, der er meget rammende…

“Jeg bliver helt forpustet”, står der denondehyleme med store bogstaver. Og ja… det står der sandelig flere gange i bogen.

HEY, få da lige ro på. Sådan skal vi lige minde hinanden og os selv om at finde roen engang imellem. Jeg bliver oprigtigt bekymret for andre omkring mig, når de suser af sted, som jeg gjorde. Når vi har så travlt med alt det ydre og med at præstere, at vi glemmer os selv.

Lev i nuet, for det er lige her – i nuet – lykken er. Jeg har mærket den de sidste dage.
Ja, mine børn skændes og kæmper en magtkamp uden lige – som andre søskende, og det er ikke altid lige sjovt. Men en gevaldig udfordring i et lille sommerhus. Trods det, så kan jeg jo det meste af tiden mærke, at tingene og udfordringerne lykkes for os – og DET er da lykkeligt, ikke sandt?

Min hukommelse er ikke, hvad den har været. Denne fuldstændig sindssyge stresssygemelding har ædt et stykke af min hjerne – eller i hvert fald af min hukommelse, så der er altså ting, der smutter for mig. Ting som før bare sad fast. Det er faktisk temmelig frustrerende. Nå, men jeg vil egentligt fortælle dig, at jeg har læst i en bog – og jeg kan hverken huske titel eller forfatter – at hvis du jager to kaniner på én gang, så fanger du ingen. Bevar roen, overblikket og koncentrer dig om én ting ad gangen, så går tingene meget lettere. Den sætning siger jeg ofte til mig selv – og jeg er sikker på, at jeg kommer til at minde mig selv om det et utal af gange resten af mit liv.

Jeg har tidligere skrevet om, hvad min hovedpine fortæller mig – eller hvad DIN hovedpine fortæller DIG. Hvis dit sind har det godt – så har din krop det også godt. Mærk kroppen. Mærk hovedpinen. Jeg kan sagtens mærke, når min krop er i balance eller ubalance. Balance har den været i i 5 dage nu (sådan nogenlunde altså).

Det er lige meget hvad dagen bringer
Lige meget hvor rejsen ender
Bare jeg har drømmene med mig
Så’ det okay, okay
Det er lige meget hvad dagen bringer
For hele verden venter
Bare jeg har drømmene med mig

Fra “Forstadsdrømme” med Nik og Jay.

I tell you again… It’s awesome.

With all my love

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *