Julefrokosttiden nærmer sig med hastige skridt. Jeg tror faktisk, at nogle allerede er godt i gang.

Den tilbagevendende og absolut bedste julefrokost for mig hver eneste år er, når jeg samles med mine 3 søskende, deres mænd og kone til en festlig aften – UDEN børn. Det blev indført for en del år siden, da min mor var meget syg. Vi havde alle små børn og var fyldt op af små børn, arbejde, husholdning og ikke mindst vores mega syge mor. Vi bestemte derfor at lave en julefrokosttradition, som har holdt ved lige siden. Det er vildt hyggeligt og smadder sjovt.

Sidste år var det mig, der afholdte festlighederne. Bordet så således ud. Jeg vil gerne, I lægger mærke til bordkortene, som var både meget lette at lave, så super godt ud og var velsmagende.

Sådan så julefrokostbordet ud ved sidste års søskendejulefrokost
Sådan så julefrokostbordet ud ved sidste års søskendejulefrokost. Bordkortene er marcipanhjerter med mørk chokolade omkring og skrift med hvid chokolade. Flot, dekorativt og velsmagende.

 

God julefrokost derude. Pas på jer selv.

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *