Jeg var nødt til at gøre noget ved sønnikes bogmærker. Det er januar nu, og i hans frilæsningsbog lå et julebogmærke. Som sagt, så gjort – “Jeg laver lige nogle nye til dig”. “WOW, hvor er de fede”, blev der udbrudt, da jeg viste sønnike de nye bogmærker. Dejligt!

Med disse bogmærker, som hedder ‘Bogmærker skole’ og kan hentes her, kan man “designe” dem, så de passer lige til en selv. Man kan også lade dem være, som de er. Egentligt også ret cool, synes jeg. Jeg har en speciel forkærlighed for papir – særlig ternet papir. Ja, jeg ved, det lyder mærkeligt, men er du godt klar over, hvilke fantastiske mønstre, man kan trylle frem på ternet papir. Jeg har brugt utallige blokke op i mine barndom og ungdom – bare ved at tegne mønstre og skrive i firkanterne. Det er jo rart, når man godt kan lide systemer og orden, for de MÅ der bare være på ternet papir. Det var ikke godt, hvis man kom til at tegne forkert i sit mønster. Arghhh…. Kender du det?

Jeg sad lidt efterfølgende og legede med bogmærkerne. Jeg ville lige lave nogle eksempler til jer. William gad ikke at være med. Hmpf!

Her er de. De er udsmykket, klippet, lamineret og taget i brug. Min favorit er den grønternede.
Her er de. De er udsmykket, klippet, lamineret og taget i brug. Min favorit er den grønternede.

 

Har du prøvet at lave de der “stjernemønstre”. Jeg aner ikke, hvad de hedder, men jeg ved, at jeg har tegnet tusindvis af dem som barn. Tegnet en masse, forbundet dem i forskellige mønstre, farvet dem osv. Sikke en masse tid, der er gået med det. Der er ren afslapning og sanseterapi.

Hent dem her og print løs

God fornøjelse.

With all my love

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *