I denne tid hvor der ikke er så mange lyse timer i døgnet, kan vi godt have brug for lidt ekstra selvkærlighed. Læs med her:

Jeg har virkelig brug for lidt restitution og selvkærlighed. Her til morgen er jeg vågnet med en ubeskrivelig grim hovedpine og følelsen i kroppen er virkelig på sit laveste. Jeg tror endda, at jeg i nat har haft lidt feber. Og jeg ved jo godt hvorfor…

Det er vinter. Det er december. Det er mørkt. Det er arrangementer. Det er mere usund mad end sædvanligt. Det er mange sociale sammenkomster. Det er trætte og pirrelige børn. Det er mindre tid og overskud til motion. Det er alt sammen noget, der dræner min krop for energi. Og hvad gør jeg så? I mange tilfælde vil jeg bare fortsætte, for alt sammen er jo noget, vi SKAL være med til. Alt sammen er jo noget, der forventes af os.
En kærlig invitation

Når tingene brænder på – for mig og måske også for dig… ja, så er det tid til at din (og min) krop skal restituere. Den er igen blevet overforbrugt og har brugt for at samle sig, så den kan klare den næste udfordring. Det er måske et socialt arrangement, hvor der igen skal bruges ekstra energi og kræfter. Egentligt kan jeg godt se, at jeg nok mest skriver til mig selv lige nu, men det er altså nemmeste at skrive til jer. Jeg tænker faktisk også, at det er noget, I kan bruge det her. Jeg ved nemlig, at jeg ikke er den eneste. Så det må jo igen være WIN – WIN for mig. Jeg skriver til jer, men giver det til mig selv. Smart, ik´?
Er du træt? Føler dig lidt udkørt og oppustet? Er din lunte kortere end sædvanligt? Snerrer du af dine børn? Løber du rundt for at nå det hele inden jul? Er du udkørt allerede bare ved tanken om alt det, du skal nå? Laver du sedler til dig selv, for at huske? Vågner du tit om natten?

Så er det måske tid til lidt selvkærlighed. Tid til at din krop skal restituere.

Jeg vil give dig en masse ideer til at give dig selv og din krop lidt ro, så den kan samle ny energi. Når du lader din krop slappe af, giver det den ny energi.

Selvkærlighed
Der er selvfølgelig forskel på, hvad du synes afslapning og restitution er, og hvad der er godt for DIN krop, så du må jo selv vælge og vrage. Smag og behag. Jeg skal ikke gøre mig til dommer for, hvad der er godt for dig. Jeg ved mest, hvad der er godt for mig selv. Jeg prøver i hvert fald at forstå min krop ;-). Det kan faktisk være lidt svært indimellem. Men det vigtigste er, at vi mærker efter og giver ro, når det er tiltrængt. Og at vi gør det med GOD SAMVITTIGHED.

Jeg har kaldt indlægget her for “Invitation til selvkærlighed”. Det betyder altså, at det er tid til, at du er lidt kærlig ved dig selv. Her i december er vi så søde ved andre, men for at være søde og kærlige ved andre, skal vi også have energi til os selv.

Så jeg siger bare: “Sæt i gang”. En invitation til selvkærlighed.

Rigtig god dag til dig.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *