“Jeg glæder mig i denne tid,
nu falder julesneen hvid,
så ved jeg, julen kommer”.

Uddrag fra Peters Jul.

Når man er ramt af stress og angst, kan det være rigtig svært at glæde sig til ting og særlige begivenheder. Jeg ved faktisk aldrig, hvordan jeg har det i morgen eller i overmorgen, og hvordan tingene kommer til at gå. Det er faktisk rigtig irriterende, at jeg bekymrer mig så meget, for det påvirker selvfølgelig også den måde, jeg har og får det på.

Trods det, så har jeg nu alligevel bestemt, at jeg VIL glæde mig til ting – specielt her i december.. og jeg VIL nyde hvert et øjeblik på den måde, jeg nu engang kan.

Derfor har jeg nu fundet de ting, jeg glæder mig allermest til. Der er nemlig masser at glæde sig til og nyde.

 

Ha en rigtig dejlig decembermåned.

Hvad mon du glæder dig til?

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *