Ja, der skal købes julegaver nu, for julen er lige om hjørnet.

Det er black week hos mange butikker og firmaer. Jeg ved, at mange i denne uge handler julegaver på nettet. Det gør jeg også selv. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg helst ikke kommer i butikker til Black friday, da jeg simpelthen ikke magter for mange mennesker, varme, stress og jag. Jeg gider det simpelthen ikke. Jeg bliver så træt. Til gengæld så er jeg glad for netshopping, når der er gode tilbud at gå efter.

Jeg har selvfølgelig også selv skrevet en ønskeseddel til min familie, så de kan shoppe med gode tilbud. Og tilmed fået ønskesedler tilbage, så der også falder lidt af på dem 😉

Når jeg kigger på min egen ønskeseddel, tænker jeg at det er meget køkkenting, men det er da også okay. For jeg bruger mange dejlige timer i mit køkken og jeg elsker det.

Dette ønsker man sig som 43 årig i 2020

Bagestål + kombispade + dejskæreren. 35 x 40 cm. Jeg ved, at de har Black Friday tilbud til 499,- ved Bagestålet. Det er virkeligt et stort ønske, for jeg bager rigtig meget, og det vil bare gøre mine brød og pizzaer endnu mere lækre. Så hvis min familie vil have endnu mere lækkert brød, så er det da en god ide at købe 😉

Pastamaskine
Pullivyut serveringsskål
Brødrister
Eva Solo Termokande (Matt white)
Pande

Mange af disse ting kan købes hos OneKitchen.dk.(Men desværre ikke alle).

Dejsnitter
Bog: “Surdej” af Cathrine Brandt

Nanna Ditzel trinidad sorte læder hynder
NOA, eau de toilette

Overraskelser, kunst, bøger, tøj og oplevelser
Det kan fx købes her: Trendyliving, Basic Apparal, HelseBixen, Du Glemmer Det Aldrig, GoDream, Saxo, 99Skulpturer.

affiliate links

Sæt i gang med julegaveindkøb

Ja, jeg siger sæt i gang. Det er fantastisk, tidligt at have købt alle julegaver, så du ikke skal stresse over det langt hen i december.

Affiliate links

Jeg bruger affiliate links på siden. Det er reklamelinks. Det betyder, at jeg tjener en lille andel på de links, jeg sætter ind her på siden. Det koster ikke ekstra for dig.

Jeg bliver glad, når du benytter de links, jeg bruger. Det er en lille økonomiske håndretning og skilling for mig.

Jeg har lavet en hel siden KUN med affiliate links, så kan du altid finde de links, du skal bruge. Du finder siden lige her.

www.meskildsen.dk

Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig december måned. Må der falde ro over dig.

De bedste julehilsner fra Martine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *