Køb en kærlighedsgave lige her.

På søndag er det Valentinsdag. På Valentinsdag udveksler man blomster, søde kort og beskeder, chokolade eller kærlige gaver. Hvis du er kommet lidt for sent i gang med det der gaveræs eller slet ikke er begyndt endnu, så brug gerne nedenstående links. De er links til hjemmesider, hvor du kan købe en lækker kærlighedsgave til din elskede. Linksene er kodet til min blog, så hvis du foretager et køb igennem linket, så tjener jeg en lille fortjeneste derved. Det koster ikke dig ekstra. Så jeg siger bare: SHOP LØS…

KOM NU... Køb en kærlighedsgave og få en dejlig oplevelse sammen
KOM NU… Køb en kærlighedsgave og få en dejlig oplevelse sammen

 

Køb en total lækker oplevelse til din partner. Du skal selvfølgelig også selv deltage, så I får masser af kvalitetstid sammen. Go Dream har mange forskellige events, du kan købe til ham eller hende. Jeg er sikker på, at det vil blive taget godt imod. De har også gode forslag til Valentins gaver. Når du, som jeg, er i sidste øjeblik med sådan noget, så er dette en rigtig god ide, for du kan printe gaven. Derfor ingen problemer med fragt!

 

Til en anden god gang, kan du selvfølgelig også shopper lidt hos Intimo. De har de et stort udvalg af undertøj, t-shirts og strømper til både mænd og kvinder. Mange forskellige mærker som Armani, Bjørn Borg, D&G, Calvin Klein, Schisser, JBS m.m. Der er god service og GRATIS fragt.

 

Jeg har opdaget noget super smart hos Send en tanke. På sendentanke.dk kan man sende gaver og gavekort via mobilen. Du kan nemt og hurtigt overraske én du holder af med en gave som sendes til modtagerens mobiltelefon. Stort udvalg, sikker betaling samt god service. Dog vil jeg sige, at hvis du vil give din elskede en blomst til Valentinsdag, så kom med en ægte fysisk buket i stedet. Det er bare mine ærlige mening.


Du skal selvfølgelig vælge at supplere gaven med et lille lækkert kærlighedskort fuld af dejlige, ærlige og kærlige ord til din eneste ene.
Få ideer til kortet her.
Og print en masse skønne, søde og dejlige valentins”ting” her.

Indeholder affiliate links.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *