Køb blomster til den næste, du tænker på. Det må gerne være dig selv 😉 

Køb blomster. Det gør altså noget.

Påsken er lige om hjørnet. Børnenes påskeferie er lige begyndt, og rundt omkring pibler naturens ynder frem fra jord og på grene. Jeg vil de kommende mange dage bringe dig lidt glæde, gode råd, eftertanke, hverdagstanker og hvad man ellers kan kalde det. Jeg håber, du vil tage godt imod det. Smid gerne en kommentar, del og alt det der. Allervigtigst: Brug disse, mine hverdagstanker, som en ekstra kærlig tanke og gave til dig.
Engang var der et slogan i en reklame for en blomsterkæde, som lød: “Sig det med blomster”. Det er meget rigtigt. Blomster giver glæde og energi, men allermest er det tanken bag, der giver “opblomstring” og viser taknemmelighed.

Det er i dag et vejr et solskinsvejr
oh søde vår, så er du atter nær.
Nu vil jeg glemme rent, at det var vinter
nu vil jeg gå og købe hyacinter
og bringe dem til en som jeg har kær.

Tekst: Ludvig Holstein

blomsterDet er faktisk helt okay, at have sig selv kær. Det er faktisk rigtig godt, hvis man har sig selv kær, for på den måde kan man meget nemmere rumme og anerkende andre. Jeg snakker ikke om, at man skal være selvfed på den lede måde, men at man skal unde sig selv noget godt, for det har vi alle sammen fortjent.

Derfor siger jeg til dig:

Gå ud og køb blomster til dig selv i dag. Jeg er har tænkt mig, at jeg skal afsted efter lidt forårsblomster – både til bordet og til krukkerne i haven. Ahhh, det bliver bare så fint og dejligt at kigge på.
INDEN du mister…

Forleden læste jeg et indlæg på Mettes univers. Det handler om at miste sine forældre. Sådan et indlæg fænger mig straks, da jeg jo har mistet begge mine forældre. En sorg der er ubeskrivelig og hård. Jeg savner, undrer mig, ærgrer mig, bliver misundelig og mange andre følelser, der fyldes indeni.

Mette, som er psykolog skriver bl.a.:

Noget der er gået op for mig er, at jeg har givet dem flere blomster som døde end da de levede.

Det gør mig eftertænksom.
Hvorfor glemmer vi det vi har, fordi det er der?

Hvis du stadig har dine forælder – håber jeg du vil læse nedenstående:

Ja, så synes jeg, du skal gå ind på hendes side og læse hele indlægget. Du finder det lige her.

Det er bare SÅ rigtigt, det hun skriver. Jeg har også givet mine forældre flere blomster, EFTER de er døde end da de levede. Og helt ærligt, det er da imens mennesker lever, at vi skal fortælle og vise dem vores kærlighed og taknemmelighed til dem.

Når jeg nu lige tænker på mine forældre, så passer overskriften (Køb blomster, køb blomster, en rose så rød) faktisk ret godt. For det første var det en sang, min far af og til kom syngende ind ad døren, når han havde købt blomster til min mor. Min far sang ikke særligt godt, men han gjorde det, og han udviste glæde og kærlighed til min mor, når han købte hende blomster. Og for det andet, så sagde han til min Jesper, ret tidligt i vores forhold, at man TIT OG OFTE skal købe blomster til den, man elsker.

Åh altså, min dejlige, hjertevarme og kloge farmand ♥

Derfor:

Køb blomster I DAG – til dig selv og én du holder af.

Ha´ en dejlig lørdag.

www.meskildsen.dk
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *