Læs en bog og bliv klog
Læs en bog og bliv klog

De sidste dages morgengåtur med hunden har, udover kolde kinder, bevægelse og velvære, også budt på lutter gode ord i ørerne.

Jeg har lyttet til e-bogen med Joan Ørting: ‘Elsk dig selv’.
Jeg vil lige tilføje, at jeg er fuldstændig tosset med Joan Ørting. Jeg har læst flere af hendes bøger, og jeg sluger hvert et ord. Hun er troværdig, levende og fræk at høre på.

Bogen ‘Elsk dig selv’ er ikke en meget fræk bog, som kun handler om sex og samvær, men mere en bog (som titlen antyder) til dig selv. Hvis du elsker dig selv, så får du også SÅ meget igen fra andre. Selvfølgelig er der også emner vedr. sex i bogen… Det er vist svært at undgå.

Jeg vil klart anbefale dig at læse eller høre bogen. Jeg elsker at blive klogere på mig selv, og jeg elsker, når jeg hele tiden kan sige:

“Ja, det er da helt rigtigt.”
“Ja, sådan har jeg det lige præcist”.
“Det burde alle bare høre det her”.

Du kan købe e-bogen lige her.
Du kan købe en indbundet bog her.

Hvis du vælger at købe bøgerne igennem disse links, så får jeg en lille procentdel af salget. Det koster ikke dig ekstra, men det kommer mig til gode, så gør det endeligt. Du kan også bare gå direkte til Bog & Idé her og købe bøger eller nogle af alle de andre fine og lækre ting, de har. De starter for øvrigt udsalg den 28. januar 2016. På siden kan du se det store bogkatalog. Jeg ELSKER bogkataloger. Det er ikke kun bøgerne, der er skønne, det er lige så meget alle de andre ting, de har: papir, fede tuscher, blyanter, spil puslespil m.m. Jeg kan virkelig godt lide det.

Rigtig god weekend derude i det kolde land

With all my love

Indeholder affiliate links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *