Kreahygge er fantastisk dejligt. Det kan give så meget ro og nærvær. Både når du laver kreahygge alene eller sammen med nogle.

Hvis du har fuldt med her på siden i en pæn rum tid, så ved du også, at jeg er et kreativt menneske, som elsker at bruge mine hænder til at være kreativ. Min største udfordring er, at jeg synes der er mange andre ting, der tager min tid, så det er desværre sjældent efterhånden, at jeg er sådan rigtig kreativ. Da mine børn var små var det langt letter for mig at være kreativ, for vi lavede næsten altid et eller andet kreativ herhjemme.

Det vigtigste krea, jeg laver pt, er at strikke. Jeg er ret vild med det, ligesom mange andre er blevet her under Coronaen. Jeg har aldrig rigtig strikket før, så det er da ret fedt lige pludselig at kunne skabe lækre trøjer, veste, huer mm. Nøj, det er altså lækkert.

Jeg har startet et affiliate samarbejde med Rito, som er forhandler af hobby- og garnartikler. Det er en webbutik, som sælger alt mulig lækkert til at være kreativ med dine hænder.

Trøjen jeg her har på er jeg meget glad for. Det er den første trøje, jeg nogensinde jeg strikket. Den er absolut ikke perfekt eller uden fejl, men det bliver jeg ikke mindre glad for den af.

Tjek de nedenstående forskellige billeder/links, hvor selv billederne er så lækre og inspirerende.

Altså sådan en kreaboks til børn er noget, jeg helt sikkert ville have købt, hvis jeg havde små børn, der skulle lære at bruge finmotorikken og lære at skabe med fingrene. Nøj, det er lækkert.

Hvis du køber noget igennem de links, som jeg lægger op her på siden, så tjener jeg en lille andel af salget. Det koster ikke dig ekstra, men det hjælper mig til at holde min blog kørende. Så det vil jeg takke dig for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *