Skal du have ladet dine energibatterier op, så kom i gang.

Jeg skrev et indlæg i går om at sætte sig nogle mål, som er realistiske og gode for én selv. Jeg har allerede flere ideer til nye mål i næste uge, som måske kan lade mine energibatterier mere op.

Energibatterier

Jeg har i denne uge sat mig nogle ret realistiske mål. Det kan du læse om her.
Jeg klarede målene i går og jeg er allerede godt på vej i dag. Det går skisme da godt. Det skulle det jo også helst.

Energislugere

Som jeg skrev i går, havde jeg en aftale med min dejlige morfar hele eftermiddagen. Efter det skønne besøg hos ham skulle jeg hente mindstemanden, ud og købe gave til manden (som har fødselsdag i dag), hjem, ordne lidt ting med børnene (lektier osv.) og så af sted til mandagsfitness. ALLE de aktiviteter er ting, der fylder indeni mig. Bare det at købe en gave i en gågade, der er gravet op, fuld af gravemaskiner og larm er skrækkeligt for mig. Det er energislugere, så det basker. Specielt efter en (dog) hyggelig eftermiddag, hvor jeg ikke havde fået eftermiddagens hvile og ro. Da jeg nåede til kl. 18, hvor jeg skulle af sted til en fitnessaftale, var jeg ved at være godt brugt og mør. I princippet skulle jeg været blevet hjemme, men jeg vidste også, at motionen ville være godt for mig og ville gøre mig træt på den gode måde.
Snak med andre – og få input

Da jeg sad i bilen med “naboen”, på vej til træning, var jeg træt. Træt med træt på. Vi snakkede lidt om, hvor vigtigt det er for mig, at jeg får det nødvendige hvil midt på dagen for at klare resten af dagen. Det er sindssygt vigtigt. Jeg bliver simpelthen ulidelig at være sammen med, hvis jeg ikke får ro i hovedet. Jeg bliver smålig, hidsig, pirrelig, ukoncentreret, ked af det, varm i kinderne og andre irriterende symptomer. Jesper kan ALTID se og mærke det på mig. Og hvis jeg ikke får det nødvendige hvil, men bare fortsætter i hurlumhejet, så tager det så lang tid at rette op på igen. Det kan tage flere døgn faktisk.

“Naboen” fortalte, at hun indimellem tager et powernap på sofaen. Bare lige en lille halv time, imens børnene laver noget andet. Det gør godt. Det ved jeg jo også, at det gør. Det kan jeg selv mærke. I går nåede jeg det så ikke og det kunne mærkes.
Jeg har faktisk aldrig været god til lige at lægge mig. Jeg har følt mig svag og gammel, hvis jeg trængte til et hvil. Derfor har jeg bare knoklet på og derfor har jeg også været så mega dårlig til at acceptere mit behov. Det er jo ingen skam at lade sine batterier op – tvært imod. Det giver en gladere dig og en gladere familie.
Time to charge

I formiddag, kunne jeg mærke trætheden igen og tænkte, at jeg i hvert fald skulle huske mit hvil i dag. Det HAR jeg fået – og nu har jeg det fint igen. Men mine tanker har i dag kredset omkring, hvorfor det altid har været så svært for mig at give mig selv fri til at hvile… Jeg tror godt, jeg ved hvorfor og det vil jeg skrive om senere. Nu skal jeg nemlig have en pause i mit hoved og lade mine energibatterier op. Du må derfor væbne dig med tålmodighed.

Måske du kan bruge en lille pause fra det hele?
Luk Tv’et, telefonen og øjnene. Nyd roen for en stund og lad dine energibatterier op. Det er godt for dig og alle omkring dig. Time to charge.

Tak fordi du læste med. Jeg glæder mig til at skrive resten til dig. Måske i morgen – hvis jeg har energi til det…

hjerte
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *