HEJ! Jeg tænker lidt tanker om livet. Om livet som proces. Om en vigtig proces. Om dig. Om mig. Om livet.

livetJeg er i fuld flor med en meget vigtig proces i mit liv. Mit liv er en proces. Dit liv er en proces. Livet er en proces.

Det er gået op for mig, at jeg nærmer mig et nyt årti. 40-års-alderen. I nogle øjne vil jeg være gammel. I andre øjne vil jeg være ung. I andres igen vil jeg være lige midt imellem eller bare der omkring. Sådan er det. For mig et det bare vigtigt, at vi ikke går i stå. At vi ser livet som en proces. hvor vi hele tiden lærer. Bare fordi man bliver født, ung, voksen, gammel, ældre (og hvornår er man egentligt det?), skal man ikke gå i stå eller tage noget for givet. Livet kan være barsk og livet kan være ligetil. Livet er forskelligt for dig og mig, for vi er forskellige. Heldigvis!
Livet byder os forskellige udfordringer. Nogle er lettere, hårdere, bedre, dårligere, sjovere, kedeligere eller mere lærerige end andre. For sådan er livet.

Jeg har været igennem mange sjove udfordringer, oplevelser og erfaringer. Jeg har også været igennem mange sørgelige, hårde og uretfærdige udfordringer. Ja, det har jeg… Og det var det, livet gav mig. Det var det, der gjorde mig til den, jeg er lige nu. Livet leves nemlig lige nu. Livet leves ikke i fremtiden, for når vi kommer til fremtiden, så er vi i nutiden. Nyd nuet. Giv dine nærmeste et ekstra knus. Smil til den næste du møder. Giv dig selv et smil i spejlet. Du er nemlig god nok. Lige meget hvilke udfordringer du har i dag, så er det noget, der former dig til den, du er. Lige nu.
Jeg har i lang tid været i fortiden. I alt det, der er sket. Det har været fint og nødvendigt at dvæle der for en stund. For at få sat ting på plads og opdage, hvad det egentligt var, fortiden lærte mig. Hvem jeg var, hvem jeg blev og hvem jeg er.

 

Jeg er.
Jeg er lige her.
Jeg er lige nu.
Jeg er i proces.
Jeg nyder livets proces. 
Lige nu
Lige her.
Jeg skaber mig selv med det, livet lærte mig.
Jeg skaber min fremtid med den jeg er.
Så jeg kan været i fremtiden, og nyde livet, når fremtiden er nutid. 
Og nyde nuet.

Ha en vidunderlig forårsdag.
Solen skinner, livet er godt og udviklingende – og du er igang lige nu, lige her. Lige som mig og alle andre.

www.meskildsen.dk

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *