Livstegn fra mig. Jo jo, jeg er her endnu.

Jo, livstegn er godt og jeg har tænkt på, at nogle af jer måske har undret jer over, hvor jeg var henne. Jeg er i den vildeste udvikling lige pt. og det tager meget af min tid og energi. Mit seneste indlæg er næsten en måned gammel. Ja, sådan går det, når energien bliver brugt på andre spændende ting. Min blog betyder stadig rigtig meget for mig – og jeg er faktisk af og til selv inde og læse mine indlæg. Bare lige for at blive lidt klogere på mig selv. Man kan godt glemme, hvordan tingene har været, men det er faktisk godt at se tilbage, for virkelig at forstå den udvikling, der er sket. Jeg er stadig i udvikling. Er ikke i mål endnu, men jeg er rigtig godt på vej, synes jeg selv. Det er egentligt et godt spørgsmål, om man nogensinde kommer helt i mål? Jeg tror det ikke, men mit mål pt. er at få det godt og derhen er jeg godt på vej til. Mere kræver jeg såmænd ikke.

Hypnoterapi gav mig et skub

Som jeg har skrevet tidligere, har jeg været i et forløb med hypnoterapi. Det har været SÅ fantastisk godt for mig. Det har løsnet min indre uro og angst. Jeg var SÅ tæt på at skulle begynde på antidepressiv medicin, jeg har flere gange været nede at skrabe UNDER bunden. Jeg har gjort vanvittigt meget for at få det bedre. Har ikke ligget på den lade og fattige side. Det har kostet blod, sved og tårer – og det gør det såmænd stadigvæk. Hypnoterapien gav mig det sidste vigtigt skub og sikke en lettelse.

Jeg vil skrive en masse mere om det, men ikke lige nu. Jeg er nemlig begyndt og er godt i gang med noget meget spændende… Jeg er ved at uddanne mig til selv at blive hypnoterapeut. JEP, det er rigtigt. Og jeg er vild med det. Ju-huuuu…

Derfor har ordene været få herinde. Jeg har læst og læst og læst – og været på uddannelsesmoduler. Mega fedt! Og hold k… hvor har jeg været bange og nervøs for, om jeg kunne klare det. Men det kunne jeg – og jeg gjorde det.
Konfirmation, livslyst, glæde og kærlighed

Desuden har vi fejret min elskede søns konfirmation, som jo også har trukket lidt tænder ud. Det er altså en ordentlig omgang at holde sådan en konfirmation. Nu er vi på den anden side og det var alle udmattelserne værd. Hurra for en vidunderlig dag, vi havde. Sønnike strålede om kap med solen, som stod flot på himlen den dag. Det var bare en pragtfuld dag. Jeg elsker mig familie og vores glæde og tro på livet. Vi har sgu været meget igennem alle sammen, men vi kæmper, fighter, tror og elsker – og det er jeg særligt stolt af.

Fuser, nej tak!

en fuser

Jeg vender tilbage med mere om mit nye liv som hypnoterapeut. Mit liv som lærer er definitivt ovre nu. Det var en succes… på et tidspunkt, men endte som en fuser for mig. Gå aldrig tilbage til en fuser. Nej tak! Men jeg er glad for min læreruddannelse og de jobs, jeg har haft. Det har lært mig rigtig meget og jeg kan bruge så meget af det nu i mit virke som hypnoterapeut. Der kommer jeg også til at undervise, lytte, vejlede og fortælle. Noget, jeg er god til. Det glæder jeg mig til.

Hip hurra for positiv personlig udvikling. Er det ikke bare vidunderligt, når livstegn er gode. Det ville da være trist, hvis de livstegn jeg gav, var negative og triste (som så mange gange før). Hurra igen for udvikling. Der er håb at spore 😉

Lykke til!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *