Madplan til download må være noget, de fleste kan bruge. Kan du?

Der er lang tid siden, jeg har lagt madplaner herind på bloggen. Det er ikke fordi, jeg synes, det er en dårlig idé eller jeg er blevet træt af madplaner. Der har bare været så meget andet. Jeg laver stadig madplaner hver evig eneste uge, og det hjælper os herhjemme i vores hverdag. Der er så meget godt at sige om madplaner og jeg elsker – både at lave dem og at navigere efter dem.
Hvordan gør jeg?

Jeg sidder stille og roligt med en kop kaffe, familiens kalender, madplan til at skrive på, en blyant, en seddel til ugens indkøb og ugens reklamer. ALT vedr. vores uges måltider og madindkøb bliver koordineret her. Efterfølgende bliver der handlet ind til det meste og suppleret op med mælk, brød og frugt i løbet af ugen. Måltiderne bliver også omhyggeligt koordineret efter kalenderen. Hvem der er hjemme hvornår, hvornår vi skal spise, om vi kan genbruge nogle rester fra andre dage osv. Nogle vil måske synes, det er et stort arbejde at gøre ud af det. Men det er hyggeligt og det letter MIG for en del tanker, planlægning og besværligheder i hverdagen med en meget sportsaktiv familie. Jeg elsker at min familie er aktiv, men det kræver altså også planlægning.

Madplan til gratis download – En gave til dig
madplan uge 33
Klik på billedet, så kan du bedre læse teksten.

Jeg har her taget et billede af sidste uges madplan, så du måske kan få nogle ideer. Madplans-lappen den er skrevet på, er en jeg har udskrevet i en del eksemplarer. Jeg har dem liggende i min skuffe og de er nemme lige at tage op og skrive på, når madplanen skal laves. Jeg lægger dem ind på siden for download. Her kan du helt kvit og frit kan downloade og printe den, hvis du har lyst.

Jeg vil anbefale at gøre som jeg, at lave en lille hyggestund ud af det. Så bliver det ikke helt så tidskrævende og irriterende, som jeg ved, at nogle mennesker synes. Jeg kender i hvert fald nogle, der synes, der tager for lang tid. Men det er absolut ikke tilfældet for mig. Oveni hatten sparer du også en del penge ved ikke at “opfinde” noget nyt og handle ind dertil hver evig eneste dag. At handle ind én stor gang ugentligt, sparer husholdningen for en del penge. Prøv det selv.

madplan til køleskab

Du kan hente madplanen til køleskab her.

Den ser således ud:

Rigtig god fornøjelse.

With all my love
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *