Kære alle mine læsere

Jeg bliver så mega giga stolt af mig selv, når jeg – uden forkendskab – bare sådan kan lave en blog fra bunden, kan finde ud af at sætte tingene op og kan finde frem til metoder med det tekniske i det at arbejde på en blog. Nøj, hvor bliver jeg stolt af mig selv. Indimellem holder jeg flere dages pause fra bloggen. Simpelthen fordi hovedet ikke kan følge med eller “kode” tingene, men når det så kører, så er det en helt vildt befriende følelse for mig.

index

 

Jeg har lidt tid arbejdet på at få lavet min blog mere overskuelig. Derfor har jeg lavet nogle index-sider, så det er nemmere at finde forskellige indlæg eller opskrifter på bloggen. Derfor kan du nu klikke ind på fx Opskrifter – index, og hurtigt skabe dig et overblik. Det samme kan du til de andre sider, jeg har her på bloggen. Du skal bare gå igennem menupunkterne øverst på siden. Der findes en fane der hedder index til hver side.

Jeg håber og tror selv på, at det gør siden mere overskuelig.

I skal vide, at jeg er meget glad for HVER ENESTE gang, I klikker rundt på bloggen. Hvert klik betyder noget for mig. Jeg følger med og kan dagligt se, hvor mange der har været herinde. En blog lever KUN med læsere – og det vil jeg takke jer for.
Jeg vil desuden bliver meget glad for endnu flere læsere, så du må meget gerne dele min side på Facebook og andre steder. Det er den bedste måde, jeg kommer “ud” på.

Nu er det sovetid. Jeg skal hente mit pigebarn fra hendes sidste skoledag i nat. Jeg fatter ikke, hvad der er sket. Min lille pige tåger rundt og fester – og har det forhåbentligt mega sjovt. I morgen må hun sove længe – og SÅ gælder eksamenslæsningen.
Snart færdig med folkeskolen…. Nej…. jeg fatter det altså ikke.

At hjertet TAK fordi du læser med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *