Når min angst har været væk i noget tid, og pludselig dukker op ud af det blå, så bliver jeg altså en smule irriteret. Nu gik det jo lige så godt.

Jeg er lidt “offline” i denne tid, men jeg har alligevel brug for, at give et lille pip fra mig. Måske jeg håber på en vis forståelse fra jer, læsere. Måske I kan give mig nogle healende ord med på vejen. Jeg trænger…

Når sindet er tåget, er der lys på den anden side
Når sindet er tåget, er der lys på den anden side
Jeg er fuldstændig overvældet af træthed og en masse følelser lige nu, som kræver ro. MEN ro kan jeg ikke få meget af, da vi har en masse praktisk, der skal ordnes i forbindelse med min bedstemors død. Samtidig med det så er følelserne uden på tøjet på hele familien og mine børn trænger til særlig meget ro og omsorg lige nu. Samtidig med det, så er vi midt i at flytte min gamle morfar fra hus til lejlighed. Samtidig med det så er jeg pisse ked af det. Samtidig med det så er en pisse ked af det, presset og sensitiv mor ikke en god kombi sammen med en fuldstændig overtræt, ked af det, sensitiv søn. Samtidig med det så har min angst vist sit vamle ansigt (allermest i weekenden, hvor vi skulle til gymnastikopvisning med hundredevis af mennesker og larm), hvilket jeg er temmelig ærgerlig over.

Du kan nok se, at jeg slet ikke har tid eller overskud til at arbejde en masse på min blog eller på nogle af mine andre “ønske”projekter. Det må komme på et andet tidspunkt.

I går skrev en gammel og dejlig veninde til mig, om jeg ikke kom forbi til en kop kaffe. Først tænkte jeg, at det kunne jeg slet ikke overskue, men så tænkte jeg, at jeg havde brug for at snakke og bare tanken om det, bragte tårerne frem i øjnene. Jo, jeg trængte og jeg nød de to timer, hvor vi bare snakkede. Det var SÅ godt, Tak, Luise.
Jeg kan fortælle jer, at jeg virkelig prøver at give mig selv ro og gode tanker – og prøver at holde sammen på mig selv. Det er en udfordring lige nu, men der er lys på den anden side. Det ved jeg jo. Så jeg kan kun sige med STORE bogstaver:

Angst, skrid ad h… til.

Stress, fuck af…

Giv mig mod og styrke til at klare de næste dage med begravelse og oprydning i bedstemors hus, samtidig med at børnenes skole og hverdag fortsætter nogenlunde som før.

Tak fordi du læste med. Smid mig en healende kommentar. Det vil gøre mig godt 🙂

 
6 Comments on Nå, kom du lige igen der, Angst. Skrid!

 1. Susanne Nielsen
  7. marts 2017 at 4:11 PM (5 år ago)

  Kæreste Martine. Tænker af og til på dig. Du er bare sådan en dejlig pige. Tro på at alt er en overgang. Efter regn kommer sol🌺. Sig positive mantraer til dig selv i nutid. Fx. Jeg er glad. Jeg er rask. ( Jeg har prøvet det selv- jeg ved det virker) Accepter angsten – istedet for at blive irriteret på den. ( Ved det er svært – men ikke umuligt) Mind hver aften dig selv om, de positive ting, der skete i dag. Husk at være ligeså god ved Martine, som du ville være ved din bedste ven. Tag om den lille pige indeni dig og trøst hende❤ Knus Susanne

  Svar
  • Meskildsen
   17. marts 2017 at 3:17 PM (5 år ago)

   At hjertet TAK, Susanne.
   Jeg synes også – heldigvis – at jeg er blevet meget bedre til at favne angsten og uroen, som heldigvis er aftagende.. Jeg er kommet rigtig langt. Når jeg læser dette indlæg, som jo nu er et år gammel, så kan jeg tydeligt se, at jeg er kommet godt derfra. SHIT hvor har jeg været langt nede, syg og meget påvirket af det. Nu er fremtiden lys og lige foran mig. Hurra!
   Knus tilbage

   Svar
 2. Lise
  8. marts 2016 at 10:57 PM (6 år ago)

  Hej Martine
  Jeg følger lidt med, her på din blog.. Synes du skriver mange gode og inspirerede ting, og jeg tager virkelig hatten af for dig og dit mod og styrke, og jeg har dyb respekt for, at du lader os læsere få et indblik i dit liv på godt og ondt.
  Jeg kondolerer med din bedstemor og sender dig de bedste tanker og god energi ❤️

  Svar
  • Meskildsen
   10. marts 2016 at 6:58 AM (6 år ago)

   Jeg takker af hele mit hjerte.
   Jeg er fuldstændig tosset med at skrive her og dele det på bloggen.
   Det er noget, der giver mig energi.
   Bliv endelig ved med at læse med.
   Varmer tanker tilbage til dig.

   Svar
 3. Anette, TrivselsGuide
  8. marts 2016 at 11:21 AM (6 år ago)

  Kære Martine
  Tusind tak fordi du sætter ord på noget, som så mange desværre kender alt for godt.
  Jeg ønsker dig ro i spandevis, kærlighed i metermål og hjertevarme hentet fra solen.
  Alt det bedste til dig og dine kære…
  Kærlig hilsen
  Anette

  Svar
  • Meskildsen
   10. marts 2016 at 7:01 AM (6 år ago)

   Kære Anette
   Tusind tak til dig – og tak fordi du delte mit opslag på bloggen.
   Varmer tanker til dig.

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *