Nytårshilsen fra Meskildsen
Nytårshilsen fra Meskildsen

 

Jeg ved godt, at jeg har skrevet andre indlæg siden nytår, men jeg vil nu alligevel benytte lejligheden til at give mine læsere en nytårshilsen. Hele familien er ude af huset og jeg har i 14 dage ikke haft særlig meget ro og alenetid. Det er noget, jeg har MEGET brug for, så jeg nyder nu at sidde her stille og roligt og tænke på nytåret og skrive en hilsen til dig.

Noget brugt og nyt…???
2015 er brugt. Total brugt, opslidt, udbrændt og færdig, slut, prut.
2016 er nyt. Total nyt, lækkert, indbydende, spændende og godt.
(forventningens glæde er stor, kan I nok forstå 🙂 )

Jeg er spændt på året, der så småt er i gang. En god ven spurgte mig, hvordan vores 2015 havde været og hvordan 2016 mon ville blive? Til de to spørgsmål, kunne jeg nøjes med at svare med et svar: Det kan kun blive bedre i 2016. Punktum, basta, bum, slut, prut…
Ikke mere uddybende svar…

Jeg vender et nyt blad i bogen – og håber og tror på forbedringer, afklaring og indre ro.
Ahhh, det bliver godt.

Bloggen er kun lige begyndt. Jeg har en del flere ideer i ærmet. Jeg får ikke en skid for det, jeg laver. Gratis arbejdskraft. Men jeg får SÅ meget ud af det personligt. Det er terapeutisk for mig og giver mig mere tro på mig selv og min kunnen.

Kære læser – jo mere du læser, klikker, kommenterer, liker og deler mine opslag – både her, på facebook og instagram, des mere hjælper det mig. Måske kommer jeg en dag til at turde tage springet – som ægte blogger – og måske kan jeg en dag tjene en lille skilling på de mange timer, jeg sidder med det. Det kunne være så fedt.

Tak fordi du læser, deler og alt det der.

Nu er min “arbejdsdag” forbi, så jeg vil spise min frokost (som her i januar og de næste måneder er særdeles sund 😉 ) og læse i en bog i ro og mag.

tag imod dette smil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *