I dag er jeg blevet fejret af familien.
Jeg fylder nemlig år.

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det fødselsdage. Både min egen og andres. Det er simpelthen så hyggeligt og dejligt.

citat Erik Clausen
I mange familier stopper man med at holde fødselsdag for de voksne og giver heller ikke fødselsdagsgaver mere. Det kommer ALDRIG til at ske herhjemme hos os. ALDRIG siger jeg. Jeg ELSKER at få gaver, blive overrasket og forkælet.

Selvom vi bliver voksne har vi da stadig lyst til og behov for at blive forkælet lidt mere på nogle dage. Og det er da i den forbindelse mega fedt at mærke at andre sætter pris på én.

I morges sagde jeg til min datter, at man ikke skal gå så meget op i, hvor mange venner man har på FB eller hvor mange fødselsdagshilsner, man får. Det er ikke antallet, der rigtigt tæller. Til gengæld er jeg meget rørt over, at SÅ mange har valgt at skrive en besked til mig – og i særdeleshed er jeg rørt over de personlige ord og hilsner, der var iblandt. Jeg er virkelig rørt og føler en varm kærlighed indeni. Jeg føler mig værdsat – og det er godt for mig. Det er godt for alle, tror jeg. Det er virkelig dejligt.

Jeg sendte min datter op til marken efter pluk-selv solsikker til at pynte bordet. Derudover kom min elskede mand hjem med en stor buket solsikker, så nu stråler solsikkerne og kærligheden igennem herhjemme. Den næste uges tid vil jeg kigge på de smukkeste gule blomster og føle kærligheden helt ind.

Hvad med alderen? Jeg kan sige så meget, at jeg ikke er 40 endnu, men jeg er så tæt på, som man næsten kan komme. Og det skræmmer mig slet ikke. Jeg er i en fuldstændig sindssyg proces med at finde ind til kernen i mig selv og jeg er slet ikke skræmt over, at jeg om et år skal begynde et nyt årti. Tvært imod. Jeg tror og håber, det bliver et årti fuld at mod, kærlighed og glæde – og jeg gør mit ypperste til at jeg finder ind til en glædelig (og tålelig) hverdag. Hver dag er en gave og det skal altså nydes. Jeg føler mig hverken ung eller gammel. Nok nærmere lige midt imellem og det har jeg det pragtfuldt med. Jeg kan da godt mærke og se, at jeg ikke er 20 år længere, men det betyder ingen ting. Absolut ingenting.

Alder betyder intet… bare man har det godt og har et godt hoved. Jeg arbejder på at få mit hoved og mit sind på ret køl igen. Læs et par fine citater om alderen her. Man kan godt trække lidt på smilebåndet af dem.

Jeg er heldig. En heldig kartoffel.

Tak.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *