Det har været en hæsblæsende weekend med en del forskellige aktiviteter. I sådan en weekend er det faktisk temmelig svært at være stressramt, for det er der bare hverken tid eller plads til. At weekenden så sluttede endnu mere orkan-hæsblæsende med en flyvende trampolin på taget og bagefter i genboens indkørsel, var ikke lige at foretrække, når man er temmelig træt og en smule opkørt med varme røde kinder og et snurrende hoved. Så kan man VIRKELIG mærke sin krop…. (Arghhhh…)

Nå, men jeg havde sådan set bestemt, at I skulle have denne madplan i går aftes, men eftersom vores søndag aften var temmelig forvirrende og hæsblæsende, havde jeg SLET IKKE mine tanker på den.

Jeg skriver jo mine madplaner herinde med “tilbagevirkende” kraft. Med det mener jeg, at det for os ikke er næste uges madplan, men sidste uges. Jeg tænker alligevel, at I sagtens kan bruge dem og tilpasse, så det passer til jeres hverdag.

Madplan

Mandag: Jeg bagte pitabrød, hvori vi fik blandet salat, kyllingedeller, tun og hvidløgsdressing. Find opskriften på pitabrød her.
Tirsdag: Det var en hæsblæsende travl dag, så vi fik hurtig rugbrød med varm leverpostej, hvilket min mindste mand glædede sig til lige fra søndag, hvor madplanen blev lavet.
Onsdag: Kyllingebrystfilet stegt på panden med kartoffelbåde i ovnen og broccolisalat.
Torsdag: Vi var på pizzeria og spise, da hele familien skulle til Lukas Graham Koncert i Herning. Skal du ikke ud og spise, kan du jo lave en lækker pizza selv. Jeg har tidligere linket til en skøn pizza hos Valdemarsro.dk.
Fredag: På denne fredag var det “mor her”, der skulle bestemme menuen. Da julen snart er over os, bestemte jeg glaseret skinke med brunede kartofler og grønlangkål. Det får vi sørme ikke tit, så det var virkelig godt.
Lørdag: Hele familien var spredt. Nogle var på gymnastiktræningsweekend, en til julefrokost
og de sidste to på venne-venindebesøg. Du kan jo fx prøve at lave Kylling i cornflakes.
Søndag: Husets bedste søndagsmenu består af burger og pommes.

Ha´ en rigtig dejlig uge.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *