hvad skal vi have at spise

Endnu en uge er gået og vi er i gang med en ny madplan. Det håber jeg også, du er. Her får du i hvert fald lidt ideer til den nye madplan, samt en ny madplan til download. Det er en frostversion, som passer godt til den kolde vinter. Ja, selvom den kunne være koldere end lige nu. Jeg vil nu egentligt hellere have sne, frost og kulde end storm, blæst og regn. Hvis vi ikke kan få det, så må vi jo selv skabe lidt froststemning med vores forskellige måder at indrette os på.

Du kan downloade den her: Madplan frost

Næste uges madplanideer ser sådan ud:

Mandag: Pasta og kødsovs
Tirsdag: Der blev varmet hjemmelavet suppe fra fryseren. To af familiemedlemmerne var til klassearrangement, hvor der blev serveret rugbrød med varm leverpostej, lune deller og spegepølse. En god og nem måde at spise 80 mennesker af på – og alle kunne lide det (tror jeg).
Onsdag: Risengrød 
Torsdag: Kyllingebryst stegt i panden med en fantastisk krydderiblanding, jeg lige har fundet. Den er fra Santa Maria og hedder “Örtagårds krydderurte”. Sammen med kyllingerne stegte jeg champignon. Vi fik fuldkornsspagetti og edamamebønner til. Brug resterne fra risengrøden på klatkager til dessert eller aftenskaffe.
Fredag: Svinemørbrad, hjemmelavet pommes frites og gulerodsfritter, Jensens favoritsauce og salat (farmands fredagsvalg)
Lørdag: Vi var til julefrokost, så vi fik lækkert julefrokostmad. Børnene var på ferie ved deres moster, så de fik rigeligt med råhygge.
Søndag: Søndagspizza 🙂

God uge. Pas på I ikke blæser væk…

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *