Jeg har lavet en ny side, der ligger under ‘Krea’. Den hedder ‘Gratis print selv’. Du finder siden her.

Jeg mangler så ofte selv noget materiale til forskellige lejligheder, og ofte ender det med, at jeg selv fremstiller det. Det kan jeg også godt lide, så det er jo win-win for mig. Måske er det ikke win-win for dig, så her er en win-win TIL dig. Du kan printe det direkte her fra min blog… helt gratis. Du skal hverken bruge tid eller penge. Kun en printer og noget papir eller karton. Værsgo…

Print selv gratis glæder. Printables, som de også hedder.
Print selv gratis glæder. Printables, som de også hedder.

 

Jeg har i dag lagt alle de gratis glæder (madplaner, bogmærker, invitationer m.m.) ind på siden, som jeg indtil nu har uploaded her på bloggen. Løbende vil der bliver lagt gratis glæder ind på siden. Så følg endeligt med.

Jeg har fx i dag lagt denne invitation ind, som du kan printe og bruge. Er den ikke sød?

Pastelfarvet invitation som print selv/ printable.
Pastelfarvet invitation som print selv/ printable.

 

Har du brug for en helt særlig invitation eller lignende, så skriv til mig. Det kunne være et tema, en bestemt farve eller noget helt andet. Måske kan jeg trylle noget frem… KUN MÅSKE 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *