Kære du

Velkommen til min blog.

Mit navn er Martine Eskildsen. Jeg bor i Herning sammen med min bedste ven og mand, Jesper og vores 3 børn.

profil2
Martine Eskildsen. Ejer af Meskildsen blog

Her kan du følge med i forskellige ting, som fylder min hverdag. Jeg øser gerne ud af konkrete tips og masser af kærlighed og hjertevarme.
Jeg er mest optaget af hvordan vi som mennesker interagerer, når psyken og kroppen er i enten balance eller ubalance. Hvorfor jeg er optaget af det er, at der for mig er klar sammenhæng mellem at jeg er opvokset i en familie med alt for meget alkohol, og siden puberteten har haft det rigtig svært med mig selv. Jeg har oplevet mange ting i mit liv – gode og dårlige. Det har alle mennesker. Det vi oplever, har vi med i vores rygsæk. Det er vores habitus. Det bringer os til dem, vi er. Det bringer os alle noget godt.
Jeg er mig – Martine: mor, hustru, ven, veninde, menneske, følsom og sansende. Jeg er fuld af oplevelser og erfaringer, jeg vil videregive for at hjælpe andre eller bidrage til en forståelse.

For at jeg kan være i balance er der væsentlige fantastiske ting og aktiviteter, der fylder mit liv. Det er det andet, der fylder denne blog. Her kan du følge med i mine hverdagstanker i en familie på fem, du kan følge med i mine kreative sysler, DIYs, opskrifter, anbefalinger på oplevelser, bøger osv.
Har du spørgsmål, så vær så venlig at spørge mig. Jeg svarer rigtig gerne på spørgsmål.
Tak fordi du kigger med. Jeg håber, du får noget ud af det.
Jeg deler så gerne ud af min viden og hjælper gerne, hvor der er brug for det.
Velkommen til min blog.

With all my love

 

Billeder:
Der er copyright på samtlige billeder her på bloggen.
Alle billeder på meskildsen.dk har jeg selv eller min datter taget. De er derfor mit eje og de må ikke bruges, kopieres eller gengives andre steder.

Annoncering:
Hvis du kan tænke dig at lave aftaler med mig vedr. sponsorerede indlæg, så kontakt mig venligst. Hvis jeg laver sponsorerede indlæg, så anføres dette tydeligt i indlægget. Jeg laver kun sponsorerede indlæg med noget, jeg kan stå 100% indenfor.
Jeg benytter mig også af affiliate links. Dette vil være anført i indlægget.

Kontaktinformationer:
Meskildsen
Martine Eskildsen
Email: meskildsenblog@gmail.com
Mobil: 21404421