Det har lige været konfirmationstid. I den anledning har jeg lavet lidt personlige navnekort til de konfirmander, vi har tænkt lidt ekstra på i år.

Jeg holder meget af at lave personlige navnekort, når vi skal til en fest eller give en gave. Jeg sætter en ære i at skrive et personligt kort til folk, jeg holder af. Jeg holder også meget af selv at få personlige kort, breve eller hilsner.

Jeg har lavet et personligt navnekort til Nikolines konfirmation. Jeg kan også lavet et til dig...
Jeg har lavet et personligt navnekort til Nikolines konfirmation. Jeg kan også lavet et til dig…

I disse elektroniske tider, hvor vi ikke bruger breve og snail-mails (som nogle kalder dem), kan jeg indimellem godt savne et godt gammeldags brev, der kommer med posten. I min barndom og i mine unge år har jeg skrevet en milliard (næsten) breve til kusiner, søstre, forældre, penneveninder og “dagligdags”veninder. He he, sjovt ord… Dagligdags veninder… Altså dem jeg så hver dag eller i hvert fald ofte. Dem skrev jeg også breve til. Jeg elskede det. Og jeg elskede at få breve igen.
Kommunikationen i dag er anderledes. Det er nemmere at følge med på de sociale medier, men omvendt så skriver man ikke så mange personlige ting privat til hinanden mere, som tidligere. Det synes jeg i hvert fald ikke. Man snakker heller ikke i telefon, som i gamle dage… Altså i timevis med vennen, veninden eller en anden. Folk kan jo bare læse med på Facebook!!! Det er måske meget sort-hvidt, men jeg synes nu, der er lidt sandt ved det.

Nå, men jeg vil anbefale dig at skrive nogle flere breve eller hilsner – personlige hilsner. Næste gang du får en invitation til en fest, så skriv et fint kort med tak for invitationen eller ring op og snak med vedkommende – i stedet for bare at sende en kedelig sms… Prøv det. Du kommer sikkert til at smile af det. Jeg tror egentligt ærligt talt også, at jeg selv skal blive bedre til det…

Hvis du står og mangler et personligt navnekort som disse, så kontakt mig. Jeg kan tilpasse farver, så det passer til modtageren.

Dette personlige navnekort har jeg lavet til Marie, som du kan se.
Dette personlige navnekort har jeg lavet til Marie, som du kan se.

Kontakt mig for pris og mere info…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *