Positive mandagstanker handler, kort og godt, om mine positive mandagstanker. Der er lys og lethed i tankerne – og GUD, hvor gør det mig glad.

Efter 2-3 år (faktisk flere) med svære dage, stress og jag, tristhed, sygdom og meget mere, har jeg i dag mandagstanker der svømmer over af positivitet. Jeg har i meget lang tid været udfordret i sindet, tankerne og kroppen. Jeg vil ikke sige, at jeg føler mig i 100 % topform, men i de sidste uger har jeg fornemmet en meget positiv fremgang. Jeg har ikke turde sige noget eller været FOR optimistisk, for jeg har været bange for tilbagegang. Indrømmet… Det er jeg da stadigvæk, men dykkene bliver færre, mindre og mere overskuelige.
Det er SÅ MEGA dejligt, kan jeg fortælle jer. 

mandagstanker gandhi-citat

 

Ovenstående citat er jo rigtigt… MEN det er bare sindssygt svært, når sindet, hovedet og kroppen larmer og smerter. Det kræver at man har og får sig selv i balance, for at man kan tænke nogle ordentlige tanker, der er godt for én selv. Jeg siger det bare.

Hoved på overarbejde

Mit hoved HAR været på overarbejde. Det plager mig heldigvis ikke dagligt mere og min træthed kan jeg nogenlunde styre. Jeg er blev godt til at mærke, lytte og reagere – og jeg gør det med glæde, fordi jeg kan mærke, at det hjælper mig. Mine tanker og min hovedpine har fyldt ALT i mit hoved. Der har ikke været meget plads til glæde og positive tanker, men nu er der plads. Jeg har været meget plaget af tankemylder og det er også aftagende. Jeg mærker tankemylder, når jeg bliver træt, men så ved jeg jo godt, hvad der hjælper.

Jeg håber inderligt, at jeg kan bevare denne fremgang og arbejde videre den rigtige vej.

Tilbageblik #3

Jeg er blevet så optaget og betaget af at kigge tilbage på bloggens første leveår. Det er både fantastisk og samtidig lidt overvældende at se og læse alt det, jeg har skrevet og lavet i dette år. Bloggen indeholder både meget personlige tanker, kreative ting og et kæmpe udvalg af opskrifter. Egentligt findes der jo opskrifter rigtig mange steder og jeg er hverken bager eller kok, men jeg ELSKER at lave mad og bage, så derfor har jeg nydt at bruge tid på at lave opskrifter til bloggen.
Find alle mine kageopskrifter her under kager index.
Der er mange skønne og meget velsmagende kager.

Jeg har både bagt Kanelsnegle, Gulerodskage med hvidt på toppen, Jordbærtoppe, Klatkager, Ølkage, Fastelavnsboller, Fødselsdagslagkage og andet godt.
Hvorfor ikke bruge mine opskrifter frem for andres???

Banankage

banankageI dag har jeg haft en kage i ovnen (ikke en baby, som man siger 😉 ), men en banankage. Jeg havde en masse overmodne bananer, som INGEN vil spise herhjemme. Enten måtte de lide deres egen død i skraldespanden eller også måtte de bruges til noget fornuftigt. Jeg bagte to store banankager. Den ene må spises og den anden puttes i fryseren til en gang, der kommer gæster. Jeg har brugt opskriften her fra bloggen på Bananmuffins. Jeg har bare bagt dobbeltportion og bagt dem i min mors gamle rugbrødsforme fra Amo. De fik 1 time i ovnen ved 180 grader varmluft.

Ha´ en helt forrygende dejlig og hjertelig dag og uge. Jeg har mod på en ny uge – OG DET GLÆDER MIG SÅ MEGET.

Jeg begynder nemlig at tro på, at der er en vej ud af stress, angst og dårligt selvværd. Der er også en vej for mig. Tid, selvomsorg, søvn og tonsvis af tålmodighed er MEGET vigtigt.

hjerte2 Comments on Positive mandagstanker

 1. Lene Langhoff Rosendal
  19. september 2016 at 8:22 PM (3 år ago)

  Hvor dejligt at læse Martine ❤️ Ønsker for dig at den positive fremgang må fortsætte 💐😚☺️

  Svar
  • Meskildsen
   22. september 2016 at 7:25 AM (3 år ago)

   Tusind tak, Lene. Det ønsker jeg også 😉

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *