Hvad skal man dog bruge resterne fra en omgang pulled pork til? Man skal selvfølgelig prøve denne lækre pulled pork pizza. 

Pulled pork pizza??? Ja, nemlig. Jeg havde såmænd hverken hørt om det eller prøvet det før, men resterne skulle bruges og vi var ikke til pulled pork burger igen. Jeg måtte altså finde på noget andet.

Det er nemt og simpelt – og det gode ved pizza er jo, at det kan varieres efter hvad du har i køleskabet og hvad du bedst kan lide. I søndags havde jeg pulled pork rester, kartofler, rødløg og mozzerella kugler. En dej kan jeg jo altid smække sammen, så det var lige præcis, hvad jeg gjorde. Det blev til denne lækre pizza. Prøv den! Den er yderst lækker.

Opskrift

Pulled pork pizza

Dej: 
4 dl lunkent vand
1 pk gær
1 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
200 g fuldkornshvedemel
500 g pizzamel

Fyld:
4 håndfulde pulled pork
3 kugler frisk mozzerella
4 skrællede og skivede kartofler
1 rødløg
Hvidløgsolie




 

Fremgangsmetode:

  1. Udrør gæren i det fingervarme vand
  2. Tilsæt olie, salt og fuldkornshvedemel
  3. Ælt pizzamelet i lidt efter lidt – indtil dejen er fin og smidig. Lad den køre i din køkkenmaskine i ca 10 minutter. Eller ælt den RIGTIG godt med hænderne.
  4. Læg et fugtigt viskestykke over Pulled pork pizza1og lad dejen hæve i ½-1 time.
  5. Tænd ovnen på 220 grader varmluft
  6. Skræl og skær nu kartoflerne og rødløget i tynde skiver.
  7. Rul dejen ud til ca 4 runde pizzaer, som lægges på bagepapir på en bageplade.
  8. Pensl kanterne med hvidløgsolie eller bare den olie, du har
  9. Smuldr mozzerellaen over pizzabundene.
  10. Fordel kartofler og rødløg på pizzabundene.
  11. Fordel pulled pork derpå.
  12. Bag pizzaerne i ovnen i ca 20 minutter. Jeg bagte to ad gangen.

Pulled pork pizza2

Pizzaerne kan serveres som de er eller sammen med en lækker salat. Vi fik gnavegrønt til (fordi det skulle gå hurtigt) og den hjemmelavede barbecuesauce, vi havde fået aftenen før til pulled pork burgerne. Mmm. EN krydret og lækker ret med sprødt pulled pork på toppen. Det var altså en god oplevelse.

Rigtig god fornøjelse.

www.meskildsen.dk

 

 

 

 

 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *