Mennesker og individer er fantastiske skabninger… enestående og forskellige.

Det er menneskeligt at fejle. Ja!
Og ord som UNDSKYLD og PYT er ord, der ofte bør bruges i vores hverdag, mener jeg.

Vi kan også nemt være fordømmende – uden at vi helt kender baggrunden for andres reaktionsmønstre eller måder at agere på. Uden at vi helt kender folk.

Jeg er udlært lærer. Jeg har en (synes jeg selv) ret stor og bred vifte af erfaringer med mange forskellige mennesker – børn som voksne. Jeg har set lidt af hvert. Alligevel kan jeg godt dømme folk – uden helt at kende dem. Det tror jeg, mange gør – hvis de altså tør indrømme det!!!

Ser jeg fx en artikel i et blad, avis, en facebookopdatering, en kommentar eller andet, hvor der er stavefejl i…. Hu-ha, ja så ser jeg fejlen MED DET SAMME. Sådan er en del lærer, kan jeg fortælle. Og lur mig om ikke mine tidligere studiekammerater, tidligere kollegaer i lærerverdenen og andre så min stavefejl i gårsdagens indlæg… I OVERSKRIFTEN ENDDA! Jeg kan altså godt finde på at dømme folk, hvis jeg ser en fejl. Måske er det for meget at sige, at jeg dømmer folk… Men jeg tænker “mit”, hvis man kan sige det sådan. Tænk at man ikke lige læser det igennem, inden man sender det ud??????????

Jo ser du, det gjorde jeg såmænd også i går, men jeg så ikke fejlen.

Jeg vil ikke sige undskyld, for det betyder ikke en skid, om der er en fejl eller ej (synes jeg ikke), men jeg vil sige PYT!

pyt2

DET ER NEMLIG MENNESKELIGT AT FEJLE.
Hvis der nu OGSÅ er stavefejl eller slåfejl i dette indlæg, så smil lidt for dig selv. Lov mig det!

Rigtig god dag til alle derude – og hav nu en dejlig julemåned.

With all my love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *