Rejsen indad er lang OG meget vigtig.

Nogle gange kan jeg slet ikke helt fatte, når I skriver til mig og fortæller mig, at jeg er god til at sætte ord på det, der er svært selv at få sagt eller svært at forstå. Jeg ELSKER at skrive og jeg elsker, at I læser med. Det gør så meget godt for mig – og jeg tager imod (selvom jeg ikke rigtigt fatter det), når I siger, at jeg er god til det. Jeg tager det hele ind, det lover jeg.
Fødselsdag skal da fejres

Om få uger har bloggen fødselsdag. 1 år – tiden går. Jeg forstår ikke, hvor tiden er blevet af og alligevel synes det som evigheder siden. Meget er sket siden – og meget er ikke sket. Mærkeligt, men sandt, når man går i sit eget lille lukkede univers og har svært ved at se fremgangen – altså sådan med det blotte øje. Jeg vil de næste uger reflektere lidt, reparere lidt og forkæle lidt. Bloggen skal desuden bl.a. have et lille skønhedsløft og jeg vil se lidt tilbage på “tingenes” udvikling. Noget er jeg stolt af – og noget er jeg knap så stolt af. Det hører du mere om.

Hvorfor blogger jeg?

Dengang jeg startede min blog, var det af flere årsager. Den første årsag var nok, at jeg havde brug for at kunne udføre noget og at kunne noget. Jeg gik i min egen lille indelukkede verden, syg og fuld af angst. Jeg er et socialt menneske, som har meget brug for at kommunikere, men pga. min stress+mere sygemelding var jeg ikke i stand til at være sammen med mennesker og slet ikke at kommunikere. En anden årsag var jeg havde/ har så meget på hjertet, som jeg synes og mener, er sindssygt vigtigt at få ud. Alt for ofte er disse psykiske lidelser eller sygdomme noget tys tys noget. Alt det vi ikke snakker om i denne helt perfekte og fantastiske verden, hvor vi tit KUN poster, når tingene går godt og som oftest også overdriver en lille smule. Derudover sad jeg ofte ved min computer og ledte efter steder, hvor jeg kunne læse mere. Der er skrevet en del bøger om stress, alkoholisme, angst m.m., men i den moderne digitale verden havde jeg brug for noget mere. Noget digitalt og noget personligt. Jeg havde også lyst til at være talerør ud til andre, der havde samme udfordringer som jeg, samt ikke mindst fortælle “uvidende” om, hvordan vi har det.
Rejsen indad

Min rejse indad er i fuld firspring. Jeg tror ikke, man nogensinde stopper med at udvikle sig, men jeg håber og tror da , at jeg med tiden finder mere indre ro end jeg tidligere har haft. At jeg finder mig selv og kan slappe af med det. Det håber jeg – og tror jeg efterhånden også på. Jeg fortsætter min rejse. Jeg får al den professionelle hjælp, jeg kan forlange – og det er jeg meget tryg ved.

Solveig, min fantastiske terapeut lærer mig rigtig mange ting. Hun har bl.a. lært mig dette citat af Dag Hammerskjöld, som hun meget ofte citerer for mig:

dag-hammerskjold

 

Om få uger har bloggen fødselsdag. Jeg er i tænkeboks for, hvorledes det skal fejres. Jeg synes selv, jeg har et godt budskab, at jeg er et godt og meget personligt talerør og jeg har umådeligt meget lyst til, at endnu flere læser med og følger mig. Derfor må I meget gerne dele min side på Facebook, like og dele alle de opslag, I har lyst til. Det gør mig meget glad og giver mig mod på mere.

Læs mit allerførste og lillebitte indlæg her. Sødt ik’?

Det er faktisk meget sjov at se lidt tilbage. Først flere måneder senere turde jeg fortælle til “verden”, at jeg var begyndt at blogge. Det vil jeg skrive mere om de næste par uger.

Følg mig meget gerne på Facebook her.

Og på Instagram her.

Ha en vidunderlig dag. Jeg er træt – og går til ro for en stund, så hovedet kan blive ladet lidt op igen.

hjerte
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *