Jeg har læst Reneé Toft Simonsens bog: At finde hjem. 

En iskaffe og en fantastisk bog læses færdig på terrassen. Dejligt.

‘At finde hjem’ er en letlæselig bog, som en både spændende og rørende på én gang. Jeg er fuldstædig vild med at læse om Reneés udvikling igennem årene. Om hendes egen måde at opdage, hvad hun har lært igennem op-og nedture.

Jeg synes, det er mega interessant hvad erfaringer, både gode og dårlige gør for og ved os hver især. At alle livets oplevelser gør os til dem, vi er og at vi hver evig eneste dag oplever og erfarer nye ting. Nye opdagelse, der beriger vores liv til dem vi er og bliver.

Boganbefaling

Det er en rigtig god bog, jeg vil anbefale dig at læse. Jeg holder rigtig meget af at læse, se og opdage at jeg ikke er den eneste, der igennem mit liv er igennem en masse udfordringer,  som gør mig stærk og svag, som gør mig til den jeg er. Jeg holder meget af, at læse og opdage, at der altid er en vej frem og altid er en vej hjem. Jeg er meget bevidst om, at vi alle har hver vores udfordringer og at vi alle påvirkes forskelligt, samtidig med at vi alle, et eller andet sted, er næsten ens. Vi er jo bare mennesker, der kan lære, opleve, fejle, elske og være.

Læs denne lækre og fantastiske bog som er skrevet af både en klog og smuk kvinde.

Har du brug for lidt “Print-selv” bogmærker, så kan du gratis printe nogle lige her: Ideer til fine, seje og cool bogmærker.

God fornøjelse.
1 Comment on Reneé – At finde hjem

  1. FruLarsen
    30. december 2016 at 5:51 PM (5 år ago)

    For år tilbage læste jeg “tirsdag formiddag”. Den er også ret god og let læselig.
    Det kan være jeg skal kaste mig over denne bog også 🙂

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *